Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Nickler Gorunmuyor...
radyoda Nicler yazmadiklari zaman gorunmuyor....Yazincada sadece en altta gorunen nickte degiserek gorunebiliyorlar...Yardim ederseniz sevinirim...
_DeLi_KiZ_,
forum içinde arama yaptınızmı
Auto Fill User Listbox kutuyu işaretlerseniz
5 dk’ dan fazla mesaj yollamayan üye, listede görünmez edit görünür
Auto Fill User Listbox daki işareti kaldırırsanız görünür edit görünmez
Site icerisinde bulamadim maalesef....
_DeLi_KiZ_,
design tool yazarsanız çıkar
Hemen bakiyorum Insallah Hallolur...Tesekkurler...
Auto Fill User Listbox bu secenegi bulamadim nerden bulabilirim nasil ulasirim buraya???
_DeLi_KiZ_,
design tool panelinde sağ alt bölümde
design toll bölümüne tıklayın
sonra chat alanına çift tıklayın açılan ekranda en alt bölümde
Auto Fill User Listbox görceksiniz işaret
kaldırın edit koyun ve temanızı o şeklide kaydedin
diger temalarda da varsa o temalarada aynı işlemi uygulayın
Iste sorun da burda sadece benim temamda degil yayini alan butun arkadaslarda ayni sorun oluyor....Bugun basladi bu sorun...Sadece 5 nick gorunuyo...Digerleri yazsada sadece 5. nick surekli degisiyo yazanlar o sekilde gorunuyor...
_DeLi_KiZ_,
tüm temalarında ordaki işareti kaldır işaret olmalı edit ve o şekilde kaydet temalarını düzelir
diger arkadaşlarında aynı işlemi yapmalılar
Radyo yeni degil aslinda...hep arkadaslarin temalari ayni kayitli temalar...Yeni yapilmis tema da yok...daha once defalarca normal olan temalar sadece bugun bu sorun var....
_DeLi_KiZ_,
resimde görünen bölümde işaret varmı yokmu ? işaret varsa kaldırın yeter pardon edit işaretli olmalı
ozaman kaldır edit işaretli olcak yapmanız gereken o işte başka bişey değil
isaret yok ise yazmayan nick gorunmez diyo semada...Benim anlayisimda mi bi sorun var yoksa....O zaman semada var bi yanlislik ..... Ben de semaya gore hareket etmistim....Tesekkurler....
_DeLi_KiZ_,
pardon yanlışlık oldu işaretli olmalı karıştırdım özür

sorun degil her iki sekildede denedim ben yine de olmadi ...Sanirim bambaska bi sorun...cunku hic gormedigim enteresan bi sekilde degisiyor nickler....
flatcast ın kendi temalarında bakın onlarda aynı sorunmu olcak
Denedim... Ayni degisen bi durum olmadi....
_DeLi_KiZ_,
design tool dan tüm temaları sıfırlayın (deafult yapın)tekrar yükleyin temalarınızı
düzeni bozduysanız Menüde [Preset]->[Restore Defaults] yapınız
Tamam ben yaptim diyelim...Belki 10 dj var hepsinin ayni seyi yapmasi gerekiyo mu?