Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
yayinlarimiz sizin sayesinde daha da guzellesiyor böyle guzel temalarla gercekten buyuk emek ellerinize saglik..bisi söylemek istiyorum haddim olmayarak bi arkadasim bugun anlatti temaya animasyon butonu eklemisler hareketli sarkilarda ordan dans eden gifler gönderiyorlar süper oluyor dedi sizinde animasyon eklemeniz olabilir mi
Ben temalara gif eklemeyi pek tercih etmiyorum. Birçok dans gifi var onlardan istediğinizi picture-url seçeneği ile temaya ekleyebilirsiniz. Bu hareketli gif bulunan temayı farklı bir isimle kaydedip hareketli parçalarda kullanabilirsiniz.
Sanırım arkadaşınızın anlattığı da böyle oluyordur farklıysa ben bilmiyorum açıkcası dediğim gibi ekleyebilirsiniz.
sanırım ben tam anlatamadim özür. sizin anlatiginiz gibi bu sekilde temaya ekliyoruz ..bu degildi anlatmak istedigim, ses, renk, kalın, ifade vs.. gibi butonlar konuluyor ya temaya bunlar gibi ayrica animasyon butonu eklemisler ifade butonundaki karakterleri nasi kullaniyorsak animasyon butonundakileri öyle kullaniyorlar yani animasyon butonunu tıkladıgımızda ordan temaya gönderebiliyoruz(chat penceresine) olmuyorsa da caniniz sagolsun bu temalariniz zaten cok guzel