You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

• "<<berdush>>" is male
  • "<<berdush>>" started this thread

Date of registration: Feb 1st 2009

• Send private message

1

Wednesday, March 4th 2009, 8:57pm

ne istersin sen ey ayrilik...

Ne İstersin Sen Ey Ayrılık!
Ne istedin benden ey ayrılık...?Elleri ellerimde ısınırken kurduğum küçük bir sobaydı oysa kendimce kurduğum.Saçlarını koklarken en muazzam kardelenimdi.Uyuduğunda en uzun masalımdı o benim.Ne istedin söyle şimdi bana ayrılık?Çok mu gördün bir iki nefesi onunla kurduğum büyük sevdamın küçük dünyasında...
_____Ayrılık!!!Söylesene!!!Ne zaman dalgalarını nazikçe vurduğun görülmüşki senin?O mahsum o tertemiz sevdaların yaşandığı kıyılara ne zaman usulca vurdun?Söylesene hangi şarkında onu aratmadın bana?Hangi anında akıtmadın gözdeki incileri?
_____Ayırılık!!!Biliyor musun!?Mahkum suratınla çok özgürsün sen...Öyle iki yüzlüsün ki, davetsiz misafir olduğun halde konukluğunun çok muazzam bir şey olduğunu zanneder tadını çıkarırsın.Her dakikana milyonlarca sızını katar bir yerdende dermanının olduğunu söylersin.SEN ÇOK ZALİMSİN AYRILIK...
_____Ayrılık!!!Derdin ne senin?Söylesene ne olursun.Yıpratıyorsun, solduruyorsun, işte bak her gün son fotoğraflarıda.Zaman senin bitanecik sevdalın diyemi bu vefazsızlığın?Zamanımı kıskanıyorsun belki destan yazacak sevdalardan?
_____Ayrılık!!!Sorun ne biliyor musun?Sorun senin vefasız, zalim olman değil.Sorun kendini `seni seviyorum` diyen dillere sevdirmen.Bazan uslu bazen hırçın bir çocuk gibi sığınman o saf, o tertemiz sevda limanlarına.Gerçek yüzünü: (malesef) yürekleri yaktıktan sonra gösterirsin sen.Lakin habersizce çok feci yanmıştır işte.Nefes alıp vermeleri sadece can yakmaktır.
____AYRILIK SANA DİYORUM DUYUYOR MUSUN?____

ALINTIDIR
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.

• "nisa nisa" is female

Date of registration: Sep 29th 2008

• Send private message

2

Wednesday, March 4th 2009, 9:04pm

<<berdush>>,
cıxx sevemedim ben bu ayrılığı
ben bunun babasını da sevmezdim :P
tşkler paylaşımınız için

DaLGaKiRaN

Intermediate

• "DaLGaKiRaN" is female

Date of registration: Feb 27th 2009

• Send private message

3

Friday, March 13th 2009, 2:00am

berdush çok güzelmiş. Ayrılığın kendisi değil tabi :'( teşekkürler paylaştığın için..

• "Real Love" is female

Date of registration: Jan 13th 2009

• 1098722
  • Send private message

4

Friday, March 13th 2009, 9:31am

Re: ne istersin sen ey ayrilik...

paylasim icin cook tskler cook güzel

• "<<berdush>>" is male
  • "<<berdush>>" started this thread

Date of registration: Feb 1st 2009

• Send private message

5

Friday, March 13th 2009, 1:16pm

tskrlr arkadaslar

ayşeceren

Professional

Date of registration: Jul 4th 2008

• Send private message

6

Saturday, March 14th 2009, 9:20pm

SEN ÇOK ZALİMSİN AYRILIK...
_____Ayrılık!!!Derdin ne senin?
Söylesene ne olursun.
Yıpratıyorsun, solduruyorsun, işte bak her gün son fotoğraflarıda.
Zaman senin bitanecik sevdalın diyemi bu vefazsızlığın?
Zamanımı kıskanıyorsun belki destan yazacak sevdalardan?