Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
INDEX
S.Aleyküm Arkadaşlar Türkiyemizi , Türk İnsanını, milli, manevi, duygularımızı anlatacak her türlü aşırılıktan uzak bir radyo indexi yapılmasını çok arzu ediyorum. Bu sadece bir temennidir. Tüm arkadaşlara başarılar. Saygılarımla
a.s abim saygi ve sevgiler bizden elimizden geldikce dediginiz gibi tabikide seve seve yardimci oluruz
INDEX NEDIR NE ISE YARIYO BE BILMIYORUM ANLATIRMISINIZ RICA ETSEM
habibe, Index bir webSiten varSa orada kullanabilecegin bir kurulum yapiSi, meSela arkaplan kodlari, link yerleSimleri, ceSitli SüSlemeler ve buna benzer Seyler..
Sitenin görünümünü Sekillendirmek iSteyen index kullanir, Sitenin html bölümüne yerleStirilmeSi gerekir veya ftp alani varSa oraya yüklemek gerekir
burda öğrenebileceğin yararlı birçok şey var habibe kardeşim.
slm ben radyo kuracam ama nasıl kuracam index nasıl indirecem tsk
slm ben radyo kurmak istiyorum kendi adıma ama nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz simdiden tskler
kayseripower,
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=140454
tsk ederim buraya kadar geldim blogcuyuda kurdum sidide degistim ama sifreyi kabul etmiyo yayin almaya sifrem doru iii biliyom ama yanlıs diyo neden acaba flatcast sifresini kabul etmiyo bi yardımcı olursanız cok tsk ederim
slm ben radyo kuracam ama nasıl kuracam index nasıl indirecem tsk
*her baslikta soru sormayi ihmal etmemissin
Umarim diger basliklarda sana verilen cevaplari okumussundur :blink1:
ben sorduğu soruları takip etmeğe yetişemiyomki cevap verebiliym
aslında bukadar hızlı soru sormaktansa bu yazdıklarının birini arama bölümünden aratsa önüne birsürü verilmiş cevaplar çıkcak
tesekkurlerrrrrrrrrrr doslar