Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
pc kapanıyor
arkadaşlar işyerinden radyoya girerken pc kapanıyor ama evden bir sorun çıkmıyor
siyahim, bak son 6 mesajin sanki sadece kisa sorularla dolu ve en basit forumda bulacagin cevaplardan olusuyor,
lutfen forumda aramayi kullan ve aklilan geldikce konu acma..
bilgisayarinda sorunvardir bir bilene goster flatcast buna sebep olmaz..
tamam haklısın bi daha konu açmam
siyahim, forumda aramayi kullanin diyorum,
burda yazdigini birkac kelimeyi arama buttonunda yazarsaniz cok daha fazla ve yardimci olacak cevap gelir,
eger sonuc bulamazsaniz konu acip sorabilirsiniz yada benzer basliklara sorunuzu yazin..
tamam masum bişey demedim haklısın dedim
pcn kapğaniyosa kardesim iki sebebi vardir birses kartinda sorun vardir iki anakartinda sorun vardir anakart eskidikce islevini kaybeder anliycan sorun iki yerden katynaklaniyordurr buyuk bi ihtimal anakartin uzer,den butun driverlerin beslenmesidir yani ses borddan ekran borddan olunca belli bi sure sonraa islevini yavaslat,iyo anakartlarda donmalar kitlenmeler olur bide funlarida kontrol ettir pc normal isisini kaybedince pcyi dondurur yada reset ceker
arkadaslar ben radyo sayfasi yapacagim .nerden alabilirim sayfa resimlerini bana bilgi verirseniz sevinirim.tesekkurler.
AYDOST_FM, gecende ayni soruyu sormami$miydin sen
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=109813#109813
bence her önüne gelen yerde alakasi olmayan sorular sorma görevliler siler bildigim