Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
dj mikser hiç cıkmıyor (edit)
arkadaşlar bende dj mikser hiç cıkmıyor peki winaptan yayın yapsam ayarları başka pc yapıp kendi pc dende son yaptıgım ayarlar gecerli olurmu,,
aliisik, ben sorunu tam anlayamdım biraz daha açabilirmisin
sorum şu ben başka bilgisayardan ayar yapacagım dj mikseri kaldırıp winaptan yapacagım yayını acaba benim bilgisayardan girdigimde son yaptıgım ayarlar gecerli olurmu sorum bu..
ayarlari baska pc de yaparsan , ayarlar baska pc de olur

tema ayarindan bahsediyorsan fcp export /import yapabilirsin
dj mixer niye cikmiyormus?
vistami kullaniyorsun,
aramayi kullan, videolu anlatimlar bulabilirsin
aliisik, ark dedigi gibi baska pc de yaptıgın ayar orada kalır ...
aliisik, arkadaşım o şekilde başlık açarsan hiç bir cevap alamasınki sorunun ne olduğunu kısaca özetliycek başlık açki diğer bir arkadaşın başına aynı hata gellirse arama yerinden kolayca bulabilsin
gene gelmedi şu dijer mikser remi degişdirdim hatriski degişdirdim xp format attım halen hata veriyor. ıxı. explorer hatası ne yapayım arkadaşlar.
Explorer de yayın yapmakzorunda msın?? Kaldır gitsin ya da hiç kullanma.
Bak sana alternatif browserler sıralayayım: Firefox, Opera, Netscape,Chrome
Bunlardan en kalitelisi Firefox. Onunla yayın yap.
yardımlarınız için teşşekürler Activex sorun burda Activex engeleyen bir şey var onun yüzünden girilmiyor bu sorunu nasıl çözelirim arkadaşlar.
aliisik,
makaleler bölümünde güncel active x leri bulabilirsin, sana lazim olanlari ordan indir ve uygula
yardımlarınız için teşşekürler Activex sorun burda Activex engeleyen bir şey var onun yüzünden girilmiyor bu sorunu nasıl çözelirim arkadaşlar.
nerden bilioSun active hataSi diye?
belki hata SeS kartinda?
ses kartı sidisini cokdan tanıtım arkadaşım şu sorunla karşılaşıyorum sonra siliyorum yüklüyorum gene aynı sorun pc bir engelememi sorun çıkıyor dosya bu flascastproducer 5.0 npfp501.dll dosyalar hata veriyor. bunun başka yolu yokmu saygılarımla
aliisik, burasını oku
gerekli açıklama bu linkte mevcut
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=5005