Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
*Se-LiN*, süper bir tema olmuş çok romantik stil harika emeğine sağlık
*galeriye eklenen temalarda sağ tuş çalışmıyor yani temaları o şekilde alamazlar. Ayrıca oradan üyeliksiz dowland oluyor bildiğim kadarı ile demoluda olsa indirilip editlenebilir bence.
hmm tşk ederim deniz beğendiğin için ve beni aydınlattığın için sağ tuş yapıp kaydedilmesinden yana değilim o yüzden istemedim download edip uğraş sonucu editlesinler)))) ama öle sağ tuş yapıp kolay kolay olmasın
deniz, adminimiz iyi düşünmüş ben pek yoğunlaşamadım diğer konulara o yüzden en ince ayrıntısını bilemiyorum fcp bölümüne yoğunlaştım umarım beğenen herkes iyi günlerde temalarını kullanırlar...
*Se-LiN*, bir temanız daha vardı onada bayılmıştım harika idi bu da ikinci çok begendigim.stiliniz harika olmus butonların altlarındaki hafif kırmızımsı tonlar güller çiftin resmi hepsi hepsi çok güzel olmuş tsk ellerinize emeğinize sağlık.bu arada demosuz yayınlansa bile sag tus olmasa bir screen capture olayı cok basit hale getirio ehueheuhe.neyse insallah emege saydısı olmayan kişilerin ellerine geçmez.
not : sag alttaki çiftli ince uzun bölmeyi anlayamadım ne için kullanılcak <<<<<<<<<<cahil