Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
|
|
Source code |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 |
<marquee> KAYAN YAZI <html> <title> Kayan Yazı </title> <body> <marquee> <font color=red size=7> Kayıyorum He He He </font></marquee> <marquee direction=right> Sağa Doğru Kaydırır </marquee> <marquee direction=up> Yukarı Kaydırıır </marquee> <marquee direction=down> Aşağı Kaydırır </marquee> </body> </html> |
|
|
Source code |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 |
<marquee> Parametreleri <marguee direction=right>,up,down è Sağdan, yukarıdan ve aşağıdan başlayarak kayması sağlanır <marquee behavior=alternate> è Yazılar kaydırılırken ekrandan kaybolmadan bir uçtan diğerine gider <marquee bgcolor=ff00ff> è Kayan yazıların arka plan rengini belirler. <marquee height=10 width=250> è Yazının kayacağı alanın yüksekliği ve genişliği ayarlanabilir. <marquee loop=3> è Yazının kaç kez kayacağı belirlenir. Daha sonra da yazı durur. <marquee scrolldelay=1> è Kaydırma hızını ayarlar. Hızlı kayması için küçük; yavaş için de büyük değer |
herkese kolay gelsin This post has been edited 1 times, last edit by "ZeN" (Aug 2nd 2010, 4:47pm)
Quoted from ""Radyoodak""
öncelikle verdiginiz bilgiler için teskkler
benim bir sorunum var ,not defterinde yaziyorum ancak bi türlü ön izleme yapamiyorum lütfen kisaca anlatabilirmisiniz
sevgi ile..

Quoted from ""Radyoodak""
öncelikle verdiginiz bilgiler için teskkler
benim bir sorunum var ,not defterinde yaziyorum ancak bi türlü ön izleme yapamiyorum lütfen kisaca anlatabilirmisiniz
sevgi ile..