Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Ama ben iyiyim şimdi biraz ilaçlarla ayaklarım yerden kesilsede şükür tedavi edilmeyecek bir durum yok 

Tansiyon 22-12, kolestrol sınır 200 benim 280, kalp yüksek tansiyonun kalıcı olmasından arada bir çarpıntı yapıyormuş başka türlü anlamıyorum çünkü, ayağımı kırınca tek yöne yöneldim üç ay yürüyemedim o arada beli sakatlamışım kireçlenme ve fıtık başlamış ha unutmadan birazda kafayı yemişim depresyon kalıcı yer etmiş ,cildiyeyi es geç doktora saçlarım dökülüyor dediğimde utandım çünkü keldiAma ben iyiyim şimdi biraz ilaçlarla ayaklarım yerden kesilsede şükür tedavi edilmeyecek bir durum yok
İlgine çok teşekkürler ,sizden ırak olsun inşallah![]()
ALLAH acil şifalar versin ... İnş. çabuk atlatırsın ablam ... Çok geçmiş olsun Gönül abla ALLAH acil şifalar versin ... İnş. çabuk atlatırsın ablam ...
Çok teşekkür ederim Ece, Allah razı olsun sizlerden uzak olsunİlaçlar biraz zorluyor ama düzeleceğim inşallah...