Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Belki sandığın kadar ukala,belkide tahmin edemiyceğin kadar mütevaziyim.Biraz saklıyım bazen yasaklıyım kimseyi örnek almam
kimseye örnek olmam arkama bakmam Asla demem keşke'leri sevmem! eleştiri dinlerim nasihat dinlemem!
kimse bana masal anlatmasın çocukken de sevmezdim zaten...!

)
CEMAL MERİÇ
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Uzaktan Sevmek Var Ya..!!
Bir Mahkumum Pencerelerden Özgürlüge Bakması Gibidir..!

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Mazlum ol.. Zalim olma.. Üzül de Üzen olma.. "Mahşerde" Hesap zordur.. Ezil de Ezen olma... Mevlana
Mazlum ol.. Zalim olma.. Üzül de Üzen olma.. "Mahşerde" Hesap zordur.. Ezil de Ezen olma... Mevlana