Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yardim ede bilir misniz
ben radyo sayfasi acdim flatcast e ama html kodu nasil eklenir ve mesela
http://www.radyoasiklar.com/turkay/ bu sayfadaki gibi istiyorum ama nasil yapacagmi billmiyorum html kodlari flatcast e nasil ekleniyor
acaba bana yardime ttim resimli anlata bilir misniz lütfen.
gamzeli88 , yapmak istedigin nedir
flatcasta html eklenme aksine html e flatcast eklenir bu site seninmi eger seninse kodlar icindeki sid numarani degistir yok senin degilde bunun benzerini kendin yapmak istiyorsan o cok zor bende bilmiyorum
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=7048
birde buraya bak eger istersen bunu kullanabilirsin ve nasil kullanacaginda anlatilmis
gamzeli88 , yapmak istedigin nedir
flatcasta html eklenme aksine html e flatcast eklenir bu site seninmi eger seninse kodlar icindeki sid numarani degistir yok senin degilde bunun benzerini kendin yapmak istiyorsan o cok zor bende bilmiyorum
arkadasimin radyosu iicn yapacagm html kodlari nereye eklendini billmiyorum sorun o biiri resimli ne anlatsa anlarim
gamzeli88 , kullanmak istedigin indexin icinde onceden <IFRAME> </IFRAME> kodlari yokmu, mutlaka olmasi gerekiyor eger vermis oldugum linkdeki html kodlarini kullanacaksan
sid numarani degistir yada
<body> </body> bu kodlar arasinda uygun bir yere sana maille gelen kodu yapistir
selamün aleyküm kardeslerim benim radioya ana sayfa yapilacak yardimci olacak kardeslerim varmi tsk ederim simdiden bana ulasacaginiz msn adresim edit:msn saygilar
selamün aleyküm kardeslerim benim radioya ana sayfa yapilacak yardimci olacak kardeslerim varmi tsk ederim simdiden bana ulasacaginiz msn adresim edit:msn saygilar
selam adem 1961 burada bulunan arkadaslarin veya benim yapmis oldugum indekslerden veya giris sayfalarindan hangisini begendiysen o indeksi bana ozelden gonder birde istedigin radyona koymak istedigin bilgileri bana gonder senin icin hazirlar kodlari sana gonderirim sadece sana sitene koyma isi kalir