You are not logged in.

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TürkEce/GnL" is female
  • "TürkEce/GnL" started this thread

Date of registration: Sep 16th 2010

• Send private message

1

Sunday, January 26th 2014, 9:07am

Melye & Oqus Pokus Nişan Tebriği

Sevgili kardeşlerim hatta evlat diyeceğim yaştaki gençler;
Eylem & Oğuz
Evliliğe ilk adımı attığınız bu gün inşallah çok daha güzel günlerle tamamlansın.
Çok mutlu olun, her şey gönlünüzce olsun
:ksevgi:

This post has been edited 1 times, last edit by "TürkEce/GnL" (Jan 26th 2014, 12:14pm)

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Send private message

2

Sunday, January 26th 2014, 1:44pm

Rabbim sizi nazarlardan, kem gözlerden saklasın inşallah..AMİN

• "Yavuz ERBiL" is male

Date of registration: Jul 29th 2007

• Send private message

3

Sunday, January 26th 2014, 2:14pm

Mutluluklar Dilerim.... Bir Yastikca Kocayin insAllah...

• "NUR_CAGDAS..." is female

Date of registration: Aug 24th 2013

• Send private message

4

Sunday, January 26th 2014, 2:30pm

Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...YARADANIM Tamamına erdirsin..

MUTLULUKLAR DİLERİM... :1gözkirp:

5

Sunday, January 26th 2014, 5:24pm

Sizi Çok Seviyorum hep mutlu olun .. Nişanda bu kadar heyecan yaptim dügününüzde ne yaparim bilmiyorum tzz
Şaka bi yana gördügüm en güzel ciftsinz zaten her anı görüntülemeye çalıştık (kiz isteme, oguzun tuzlu kahve keyfi ) face video olarak koyucaz gelemeyen ve bizlerle birlikte olamayan tüm dostlar arkadaşlar için an an elmizden geldigi kadar çektik.. ^^ ^^

• "06**ECE**" is female

Date of registration: Dec 1st 2012

• Send private message

6

Sunday, January 26th 2014, 6:35pm

MELYE & OGUS POKUS

Findik

Jüri

• "Findik" is female

Date of registration: Jun 13th 2007

• Send private message

7

Sunday, January 26th 2014, 7:14pm

yanlis, hata, yapmayin demek icin geciktim, bu saaten sonra söyliyecek pek birsey kalmadi
MUTLULUKLAR

EngongeM

Moderator

• "EngongeM" is male

Date of registration: Nov 3rd 2007

• Send private message

8

Sunday, January 26th 2014, 7:19pm

Tebrikler Arkadaslar Mutlulugunuz Daim Olsun.;)

• "01antepli27" is male

Date of registration: Aug 18th 2011

• Send private message

9

Sunday, January 26th 2014, 7:31pm

Her ikinizide canı gönülden tebrik eder...Bir yaşam boyu sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmeniz dileğimizle...

• "*CANKIZ*" is female

Date of registration: Oct 15th 2011

• Send private message

10

Sunday, January 26th 2014, 9:38pm

Sizi Çok Seviyorum hep mutlu olun .. Nişanda bu kadar heyecan yaptim dügününüzde ne yaparim bilmiyorum tzz
Şaka bi yana gördügüm en güzel ciftsinz zaten her anı görüntülemeye çalıştık (kiz isteme, oguzun tuzlu kahve keyfi ) face video olarak koyucaz gelemeyen ve bizlerle birlikte olamayan tüm dostlar arkadaşlar için an an elmizden geldigi kadar çektik.. ^^ ^^

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ömür boyu mutluluklar sizlere...

11

Sunday, January 26th 2014, 9:44pm

CAN DOSTLARIM MUTLU YUVAYA KURMAYA ADIM ATTINIZ RABBİM SİZİ AYRIMASIN TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH GELEMEDİYSEKTE KALBİMİZ SİZLEYDİ NİŞANA VE DÜĞÜNE BERABERİZ İNŞALLAH

Atilla_Ky

Moderator

• "Atilla_Ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

12

Sunday, January 26th 2014, 9:56pm

Evlilik müessesine dogru atılan bu ilk adımınızı en içten en samimi duygularımla kutluyorum sevgili Eylem ve Oğuz kardeşim. RABBİM hayırlara vesile edip, tamamına erdirsin İNŞALLAH

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Send private message

13

Sunday, January 26th 2014, 10:06pm

DÜĞÜNE BERABERİZ İNŞALLAH

Düğünde allaturkaa diye kocaman bir masa istiyoruz şimdiden duyurulur :rolleyes: Bu arada İbrahim şarkı seçimin süper bende dans gifi ekleyeyim :1gözkirp:

:nazar:

• "06**ECE**" is female

Date of registration: Dec 1st 2012

• Send private message

14

Sunday, January 26th 2014, 10:14pm

allaturkaa[/b] diye kocaman bir masa istiyoruz şimdiden duyurulur :rolleyes: Bu arada İbrahim şarkı seçimin süper bende dans gifi ekleyeyim :1gözkirp:

:nazar:

Evet bencede şarkı seçimi çok güzel olmuş bu çift gifinide ben katmayı düşünüyordum şarkıya uyumlu diye siz benden önce davrandınız :) çokta güzel olmuş ... Ellerinize emeklerinize sağlık ...Tekrardan mutluluklar dilerim :1alkis:

• "01antepli27" is male

Date of registration: Aug 18th 2011

• Send private message

15

Sunday, January 26th 2014, 10:17pm

Çok yakıştı ablam ellerine sağlık...

Ha®uN

Professional

• "Ha®uN" is male

Date of registration: Sep 20th 2006

• Send private message

16

Sunday, January 26th 2014, 11:13pm

Sevgili Eylem ve Oguz,
siz benim icin sanalda degil gercek hayatta birer
kardes, arkadas, dost,oldunuz.
Oguzu biraz daha fazla olmak üzere ikinizide yillardir tanirim ve yerleriniz ayridir bilirsiniz. Ilk adim olarak nisaninizi yaptiniz gönül isterdiki yaninizda olayim lakin gelmek istesemde araya giren bazi sebeplerden dolayi gelemedim ama emin olun telafisini yapcaz insallah. Sizleri cani gönülden kutluyor ve Allahimdan tamamini erdirmesini diliyorum.
Sunu bilinki sizi seviyorum ve sizinkadar hatta sizden daha cok mutluyum.

hasanyöndem

Professional

• "hasanyöndem" is male

Date of registration: Feb 1st 2013

• Send private message

17

Sunday, January 26th 2014, 11:23pm

Allah (c.c) mesut etsin. Ölüme kadar hiçbirsey sizi ayırmasın

Oqus Pokus

Moderator

• "Oqus Pokus" is male

Date of registration: Jul 16th 2007

• Send private message

18

Monday, January 27th 2014, 1:56am

Gönül abla, en başta sana teşekkür ederim.
Biliyorum gelmeyi çok istedin ama kısmet olmadı, ama yine manevi desteğin yanımızdaydı.
Mutluluklar Dilerim.... Bir Yastikca Kocayin insAllah...
Yavuz Kardeşim, çok teşekkürler. Allah razı olsun.
Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...YARADANIM Tamamına erdirsin..

MUTLULUKLAR DİLERİM... :1gözkirp:
Nur Hanım güzel dilekleriniz çok teşekkürler.

Ablaaa, sen ne kadar güzel ne kadar iyi bir insansın. Biz de seni çok seviyoruz. O kadar samimi o kadar içtensin ki içinin bütün güzelliği gözlerinden bizlere her saniyede yansıyordu.
Umarım bir ömür bu dostluğumuz devam eder. Sen bi tanesin. Ayrıca kıyağını ömrüm boyunca unutmayacağım (son dk sürprizini kastediyorum)

MELYE & OGUS POKUS

Ece Hanım çok teşekkürler.
CAN DOSTLARIM MUTLU YUVAYA KURMAYA ADIM ATTINIZ RABBİM SİZİ AYRIMASIN TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH GELEMEDİYSEKTE KALBİMİZ SİZLEYDİ NİŞANA VE DÜĞÜNE BERABERİZ İNŞALLAH
Tanoo, senin kalbin de bizlerleydi. Bu zaten nişandı, başka nişan olmayacak bence 1 defa yeterli tzz
Düğünde elekle su taşıyacan unutma. Söz virdin :haha:
yanlis, hata, yapmayin demek icin geciktim, bu saaten sonra söyliyecek pek birsey kalmadi
MUTLULUKLAR
Sevgili Fındık, güzel dileğin için çok teşekkürler. Keşke her hatam bu kadar güzel ve mutluluk dolu olsa
Tebrikler Arkadaslar Mutlulugunuz Daim Olsun.;)
Sayın Modumuz, çok teşekkürler.

Her ikinizide canı gönülden tebrik eder...Bir yaşam boyu sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmeniz dileğimizle...
Antepli Allah razı olsun. güzel dileklerin ve ayrıca harika flash için de ayrıyetten teşekkürler. Zahmet edip emek harçamışsın. Tekrar teşekkürler.
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ömür boyu mutluluklar sizlere...
Teşekkürler CANKIZ, aramızda seni de görmek bizleri daha da mutlu etti. Düğüne de adını yazdık şimdiden haberin olsun.

Evlilik müessesine dogru atılan bu ilk adımınızı en içten en samimi duygularımla kutluyorum sevgili Eylem ve Oğuz kardeşim. RABBİM hayırlara vesile edip, tamamına erdirsin İNŞALLAH

Sağol Atilla abi, güzel ve içten dileklerin için çok teşekkürler. Allah razı olsun.

Sevgili Eylem ve Oguz,
siz benim icin sanalda degil gercek hayatta birer
kardes, arkadas, dost,oldunuz.
Oguzu biraz daha fazla olmak üzere ikinizide yillardir tanirim ve yerleriniz ayridir bilirsiniz. Ilk adim olarak nisaninizi yaptiniz gönül isterdiki yaninizda olayim lakin gelmek istesemde araya giren bazi sebeplerden dolayi gelemedim ama emin olun telafisini yapcaz insallah. Sizleri cani gönülden kutluyor ve Allahimdan tamamini erdirmesini diliyorum.
Sunu bilinki sizi seviyorum ve sizinkadar hatta sizden daha cok mutluyum.
Edee, inan biz de seni çok seviyoruz. Uzun yıllardır birbirimizi çok yakından tanıma fırsatımız oldu. Ve umarım bu bir ömür böyle devam eder. Keşke aramız da olsaydın. Yanımızda olmasını çok istediğimiz insanlardan birisi de sendin. Ama eğer imkanın olsa hiç durmaz gelirdin bunu da biliyoruz. Gelememen bizim için birşey değiştirmedi ve o dilekleri yazarken ne kadar samimi ve içten olduğunu çok iyi hissediyoruz. Seni seviyok laa :cz:
Düğünde en önce gelip en sonra sen gideceksin ona göree şimdiden söyleyeyim mazaret kabul etmiyoruz. :box:
Allah (c.c) mesut etsin. Ölüme kadar hiçbirsey sizi ayırmasın
Allah Razı olsun Hasan bey. Çok teşekkürler.

- - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tek tek isimlerini,Nicklerini sayamasam da... Buraya yazan veya yazamayan, yanımızda olamasa da Mutluluğumuzu yürekten paylaşan herkese en içten teşekkürler.
Allah herkesin kalbine göre versin.
Bize verdi, darısı isteyenlerin başına :ap:

• "renksizgazete" is male

Date of registration: May 4th 2012

• Send private message

19

Monday, January 27th 2014, 2:22am

Allah tamamına erdirsin...Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca zamanınız olmasını diliyorum.. Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın! Mutluluklar .

Melye

Super Moderator

• "Melye" is female

Date of registration: Feb 6th 2010

• Send private message

20

Monday, January 27th 2014, 2:40pm

Hepinize ayrı ayrı güzel temennileriniz için çok teşekkürler :rolleyes: