Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Sevdiklerime eğilmedim ; çok kırıldım Anne..
Bazen hayat seni bulunduğun yerden alıp başka bir yere koyar..
Ve der ki; "BURDAN DEVAM ET...!"

Hayat öğrettiki; Şu sanal denilen bir kaç inç lik yerde,bir karışlık insanlık bile olmazmış.
Hayat diyorum; Ne kadar güzel!
Evlât gibi ciğerine basmayı bilirsen.
Rüzgârla saklambaç oynayıp Güneşe ninni söylersen.
Dalgalarla dansedip güvercinleri beslersen.
Toprağın başını okşayıp
Başağa buğday vermeyi öğretirsen.
İlgilenirsen, özen gösterirsen, üzerine titrersen,
Ve en önemlisi de seversen.
Hayat diyorum işte o kadar güzel.
Yaşamayı bilirsen, Hakkını verirsen......

Hayat bana Arkama bakmadan yürümem gerektiğini öğretti.
Anladım ki;
yaptığın iyilik de, verdiğin değer de, gösterdiğin saygı da, duyduğun güven de, teslim ettiğin sevgi de koca bir yüreğin işi de olsa, karşındakinin mimiklerinde küçük bir dudak hareketiyle, yerlebirdir..

Dogru Tektir Dogruyu yakalayabilirsen dimdik AYAKTASIN
Hayat bana ; ZOR un BOR olabileceğini öğretti.
Hayat bana;

Ögretti

Zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder, zeki insanlar umursamazlar..
Hayat bana her şerde bir hayır olduğunu öğretti
üç arkadaş varmış.. biri kör biri sağır biri dilsiz.. kör olan ölmuş.dilsiz sağıra bunu bir türlü anlatamamış..( sözüm meclisten dişarı)kimimiz kör kimimiz sağır kimimiz dilsiz olmuşuz.görmüyoruz,duymuyoruz,konuşmuyoruz..ALLAH diyoruz ,bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla güle eğlene yaşıyoruz.banane. sananeyle ömür bitiriyoruz,herkesin derdi kendine benim yeterince sıkıntım var deyip güzelce viçdanımızıda rahatlatıyoruz,
sonra sana dönerim..
müsait değilim..
alişverişteyim hiç vaktim yok..
arkadaşla kahve içicm sonra görüşürüz.
birde feys var arkadaş sayısı cok diye övündüğümüz.ama acıpta bir merhaba demeye erindiğimiz.bırakın cayı, kahveyi .eve davetleri tenezzül edip tlf lara bile bakmıyoruz..ne güzel yaşıyoruz.cokda sabırlıyız eeeeeee nede olsa kimse umrumuzda dğil..EYVALLAH ne diyelim...
Yarın, geride kalan hayatımızın ilk günüdür..
Doya doya yaşayalım