Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
eline saglik çok hos olmuş
ellerine saglik
ama yazilarmi dogru düzxgün görümüyor yoksa banamı öyle geldi anlamaıdm
emeğinize sağlık MirzaL güzel bir tema ama renkler biraz soluk kalmış, canlı olsaydı buton ve yazıları daha süper olurdu paylaşım için tşkler
MirzaL, Emegine Sağlik Güzel PayLasim İçin Tskler
emeğinize sağlık MirzaL güzel bir tema ama renkler biraz soluk kalmış, canlı olsaydı buton ve yazıları daha süper olurdu paylaşım için tşkler
aynen katıLıyorum :up:
ellerin emegine saglikkkk cok sügüzel olmus basarilarinin devamini dilerim apylasim icin tskler
MirzaL, iki fcp var burda farklilarmi, eger farkli ise onizlemeyi eklersen yada aciklarsan iyi olur..
Uzun bi aradan sonra allaturkaa'ya tekrar hosgeldin patron

Sade ve cokkk kullanisli bir tema emegine, yüregine saglik. Basarilarin daim olsun, paylasim icin tesekkürler...
Nehir., nehir ne yapmaya calisiyorsun,
az once ayni seyleri yazmistin ben senden sonra yazdim, ilk yazdigini silip yeniden ayni cevabi yazmissin,
ne yani konuyu yukarda tutmanin ayri bir teknigimi bu
bir kere yazsan yeter nehir cok yazmana luzum yok
tema güzel olmus emegine saglik* buton yazilari biraz daha okunakli olabilirdi*
masum masum bi sey yapmaya calismiyorum sadece mesaj panosunu kullanmakta acemiyim, smiley eklemek istemistim ama olmadi saginda solunda img yazilari göründü bikac kere ayni islemi yapinca da sorun oldu mesajimi göremedim ve tekrar yazdim hepsi bu yanlis anlasilmak istemezdim üzgünüm
süper vallah olmuş tşkler....
TSKR LER BİZE HARCADIGIN ZAMAN İÇİN
ELİNE VE EMEGİNE SAĞLIK GÜZEL ARKADAŞIM HERŞEY İÇİN TSKR RİCA ETSEM BANA DA TEMALAR YAPARMISIN ÜSTÜNDE NİCKİM OLAN DJ EFKARLI YAZAN ZAHMET OLMAZSA SİMDİDEN TSKR :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :thx: :up: :up: :up: :up:
MirzaL, Guzel Olmus Eline Saglik Tskler Paylastigin Icin...
@*ASENA*@, olur yapariz DJ EFKARLI Mi olacak temalarin üstünde
paylaşim icin tşkler,emegine saglık.
guzel bir calişma olmus emegine saglik paylasım için tesekkurler