Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
'Ne kadar kızarsam kızayım,
bir tebessümüne yenik düştüğüm insanlar var..''
Sen giderken ben dönüyordun diyenler. Birgün beraber gideLimde kim önce dönüyor göreLim
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Senin için arabeski sevmez derlerdi, duydum ki hayatı tesbih yapmış sallıyormuşsun
Bir Atilla_ky sözü
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Bir yağmur damlası kadar zayıf ve yanlız olabilirim....
Ama sabır vermiş Rabbim "Sabırla bekleyip, deli akan nehre dönüşmeyi de bilirim"
Kemal Bozkurt'un kaleminden

Ey,iKi AdımLık YérKüré Sénin ßütün aRka ßahçéLérini Gördüm ßén
Edit...
This post has been edited 1 times, last edit by "TürkEce/GnL" (Dec 16th 2013, 5:28pm) with the following reason: Mesaj içinde site yönlendirmesi yapmayalım lütfen...