660
Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Emekleriniz için teşekkürler. Yeni yılın yılların sade bize değil tüm insanlığa özellikle Müslümanlara hayırlı huzurlu ve zulümden uzak açlığın, insanlık dışı uygulamaların olmadığı günler olmasını dilerim Rabbimden
Amin....
Yorumunuz ve güzel dilekleriniz içinde tşk'ler.. Elinize, Emeğinize, yüreğinize sağlık..hasan yöndem..
Yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle
Güzel dileklerin için tşk'ler...Gönül....Eline , yüreğine sağlık....
Yeni yılın ilk teması sanırım elinize sağlık KEMALATALAY güzel düşünmüşsünüz şimdiden yeni yılınızı kutlarım...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Yeni yılın ilk teması sanırım elinize sağlık KEMALATALAY güzel düşünmüşsünüz şimdiden yeni yılınızı kutlarım...
Yorum için tşk'ler...Antepli...
Temaya başlarken amaç , kar manzaralı sade tema yapmaktı ...
Sonrasında yeni yıl mesajı ile beraber giflileri çıktı ortaya 
Sağolun , sizede Hayırlı seneler olsun...
Ellerinize sağlık gündeme uygun kullanışlı güzel temalar olmuş.
Gif siz tema ve özelliklede kar+kardanadam+kartopu oynayan çocuk; Gönül'ün fikriydi ...
Elimden geldiği kadarıyla, Çocuk kısmı hariç yapmaya çalıştım netten resimlerle....
Demek Gönül'ler hep böyle oluyor.Bende adaşım gibi pek severim kar,kardan adam,kartopu oynayan çocuklu resimleri
Ama şu netten alışverişe neden dedim? Malum sitemizde bir sürü resim paylaşımları var hareketli hareketsiz
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…ard&boardID=157
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…oard&boardID=61
Emeklerini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle
Beğeni ve yorum için tşk'ler....TürkEce/GnL....
Gönül'ler hep aynımı oluyor bilemiyorum ama ...
'' Gönül '' 1 fikir verir bana 10 tanesi peşinden zihnimde canlanır
Netten alışveriş neden şöyle izah edeyim ..
Temaya ayırdığım Vaktim kısıtlı olduğu için Google görsellere giriyorum... yazıyorum '' kar manzara'' , geliyor ekrana kar manzaralar.. Yazıyorum '' kardan adam png '' geliyor ekrana kardan adam png 'ler.... Yazıyorum '' güvercin png '' ekrana güvercin png ler geliyor... Yani Kısa yol tuşu gibi benim için '' google amcanın görselleri ''
Bir şey söyleyeyim mi? O tuşa basıp bulduğunuz resimlerin çoğu sitemizden alınıyor
O yüzden bir girip göz atın derim ben
Arada göz atıyorum... da ...
Kafamda bir konu canlanınca o konu ile alakalı resim bulma konusunda en az 30 bini aşkın resimden oluşan kendi arşivime bakmaya bile üşeniyorum ... Üstelikte arşivimi konusuna göre klasörlerde arşivledim, bulmakta zor değil yane..
.
Beğenin ve yorumun için tşk'ler....Berkant...
Eline , emeğine sağlık....
emeğine yüreğine sağlık kemal paylasım için tskler hepsi birbirinden güzel olmus
BİLGİ AMAÇLI
TAMER*39 NİKİMLE YORUM VE OYLAMA YAPILACAK
TAMERİCİ VE OLYMPLUS NİKMLE TEMALARIM GELECEKTIR
emeğine yüreğine sağlık kemal paylasım için tskler hepsi birbirinden güzel olmus
Beğeni ve yorum için tşk'ler...Tamer*39...