Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Hepiniz övmüş bari ben yereyim . bayan zaten gelin olmuş gelmiş. Ömrü beraber geçirmeyi kabullenmişler. burda sana ihtiyacım var uymaz. ya resim değişmeli yada isim. mesela bir erkek düşünür şekilde, bayanda uzakta bir yerde gözükse daha güzel olurdu.
Sadece erkeğin mi bayana ihtiyacı var. bayanında erkeğe ihtiacı var demi
http://merhametfm.blogspot.com/
İyi kalpli olmak, mükemmel olmaktan daha önemlidir.
Hepiniz övmüş bari ben yereyim . bayan zaten gelin olmuş gelmiş. Ömrü beraber geçirmeyi kabullenmişler. burda sana ihtiyacım var uymaz. ya resim değişmeli yada isim. mesela bir erkek düşünür şekilde, bayanda uzakta bir yerde gözükse daha güzel olurdu.
Sadece erkeğin mi bayana ihtiyacı var. bayanında erkeğe ihtiacı var demi
Yorumunuza teşekkürler,güzelini siz yapında bizde görelim hasanyöndem benim elimden gelen bu kadar sizinde temalarınızı bekliyoruz
Umut yolcusu kardeş. Yorumlarda birbirimizin eksiğini fazlasını söylemeliyiz ki daha güzelini yapalım demi. Kuru kuru paylaşım için teşekkürler yazmanın anlamı yok sanırsam. Ben kendi adıma hiç iddialı değilim hatta şuan daha farklı arayışlar içindeyim hep klasik olmasını istemiyorum. Umut sanırsam benim acizane yaptığım temaları görmedin. Yorumlarını bekliyorum kardeş. Diğer dostların temalarına da bakarak yeni şeyler üretmek istiyorum. Selam olsun tüm dostlara.
http://merhametfm.blogspot.com/
İyi kalpli olmak, mükemmel olmaktan daha önemlidir.
Umut yolcusu kardeş. Yorumlarda birbirimizin eksiğini fazlasını söylemeliyiz ki daha güzelini yapalım demi. Kuru kuru paylaşım için teşekkürler yazmanın anlamı yok sanırsam. Ben kendi adıma hiç iddialı değilim hatta şuan daha farklı arayışlar içindeyim hep klasik olmasını istemiyorum. Umut sanırsam benim acizane yaptığım temaları görmedin. Yorumlarını bekliyorum kardeş. Diğer dostların temalarına da bakarak yeni şeyler üretmek istiyorum. Selam olsun tüm dostlara.
Benim eksiğimi sizden başkası görmüyor sanırım yada gören üst yetkili arkadaşlar kuru kuru sizin deyiminizle paylaşım yapıyor,evet teşekkürler yazmanın anlamı yok ben yorumlara açık eleştirilere açık biriyim ama yorumlar yerinde olursa o kadar yorum yapan arkadaşlar demekki sizin gibi ince düşünemiyor,düşünceniz güzel temalara bakarak yeni şeyler üretmek güzeldir ama üretirkende bakmak inclemek te gerekir,yinede yaptığınız yorumlar ve eleştiriler için teşekkür ederim.