Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Salaklığımdan
Dün söylediklerini bugün inkar edenlerden
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Serçe parmağımın sehpaya çarpmasından ve onun verdiği acıdan nefret ediyorum
asidere.com
saçma sapan ,abuk sabuk konuşanlardan.
cevap
Saçımın Çekilmesinden Nefret Ederimm...... Helekı Bir Tel Teli Çekiliyoyaa..Felaket Acı Verıyoo Gelde Delirmee
Kendi söylediğine ;yine kendisi gülen şaşkınlardan..
soğumuş çayı sıcak diye sunulmasından
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Sadece işi düşünce can ciğer kuzu sarması olup, iş bitince selam sabah kesenlerden!
Sadece işi düşünce can ciğer kuzu sarması olup, iş bitince selam sabah kesenlerden!

Hasta ruhlu saplantılı insanlardan.
söylenmiş yada yazılmış bir şeyi sanki ilk kendi yazıp söylemiş gibi gözüken kopyacı insanlardan nefret ediyorum

Sanal alemin klavye şövalyesi aciz erkeklerden..
Valla oldum olasi neresi olursa olsun....
YALAKALARDAN nefret ederim....
birde. ....ayni antipatiyi..." benden/ bizden baskasi yoktur egosuna kapilanlardan" duyarim...
oysaki sadece kendi caplarinda oynadiklarini bilmiyen garip zavalli kisiliklerdir...iste...kendi hallerine birakmak gerekiyor...
öylede yapiliyor zati :
Basit şeylerle uğraşıp hayatın gerçeklerinden bihaber, boş insanlardan nefret ediyorum

İyide yapıyorlar aslında boş boş, oh ne hoş
tüm dünya kendi endeksi üstüne kurulu sananlardan herseyi kendileriyle ilişkilendirenlerden

Gelisi güzel abuk subuk konusup.... birde bunun üzerine kendini bir halt sananlardan....oldum olasi böööögggg gelmistir yaniii....
Dindar gözüküp yaşamlarında her türlü harama el uzatan ahlaksızlardan
Beyinsiz yaşayıp beyinsiz ölecek olan insanlardan.0 km beyinle ölmek herkese nasip olmaz.