67
Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help . It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form , to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here .
Flatcast Fcp Tema 4 renk ~~ Oysa ~~ SeNeM
PisMicrop has attached the following file:
Kaptırmam ilk sırayı
Eline , emeğine sağlık ....Senem ..
Ne cici temalar bunlar böyleee...
Sen tema yapabiliyormuydun
Senem mükemmel olmuş renk uyumu renklerin bir birine geçişi çok güzel emeğine sağlık
Eline emeğine sağlık canım çok hoş hatta süper çalışma ama hani birde kırmızısı olsaydı dedim içimden de
yorum yazmaya acele etmişim çok sağ ol canım benim kırmızım hazırmış meğersem ayrıca çok teşekkür ederimm kırmızı için
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''
This post has been edited 1 times, last edit by "*CANKIZ*" (Nov 9th 2013, 12:47am)
.
EMEĞİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Senemcim emeklerine sağlık canım harika bir tema olmuş ..
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..
Ellerinize Emeginize Saglik Paylasim icin tsklr
Ellerinize Emeginize Saglik Paylasim icin tsklr
http://dilekfmfm.fm.tc/
Emegine Yüregine sağlık...Sanemm... cok güzel calismalara imza atmışsınız. Tema yaptığınızı bilmiyordum.Paylasım adına tsk.ler...
Aşkusu emeklerine sağlık...Uzun bir aradan sonra pasını atmış gibisin...dahada güzelleri gelir inşallah canım...
Hepside çok güzel olmuş ellerine emeklerine sağlık Pis Mikrop
paylaşım için teşekkürler
https://www.flatkolik.net
Melye, Bu tema birazda senin eserin aşkumm yedin bitirdin beni temaa diyee sen olmasan aklimda bile diildi yapmak saol cnm benimm
Kemal_Atalayy , güzel yorumunuz için saolun uzun zaman oldu tema yapayali arada coşuyorum işte
Umut Yolcusu , Tanercim saol cnm arkadaşım güzel yorumu için
*CANKIZ* , cnmm sana özel tabii sen özel birisin çünküü saol güzel yorumun icin
DALGIC , Çok saolun tşklerr
CuCu , cnm senden önce davrandim sira sendee senden bekliom şimdii güzel temalarrr
atardama r,tşkler güzel yorumunuz için
NUR_CAGDAS... , ewt arada çoşarim böyle ama sizin güzel temalarinizi beklemek daha keyifli tşkler yorumunuz için
ADANALI* , Saolasin tşklerr
Sanem, Emeğine sağLik güseL oLmuş.
"Oysa"...
Siz her neyseniz ben "ÖTEKİ"yim..
Sanem, Emeğine sağLik güseL oLmuş.
"Oysa"...
Tşklerr roy
Ben de isterimmm
O renkli teşekkür yazılarından hee, temadan da isteyecem de bayan teması olmuş sankim biraz beni bozar.
Çok güzel ve kaliteli bir çalışma çıkarmışın abla. Sen bence hiç ara verme ve seri üretime geç.
Bu güzel temaları herzaman görmek istiyoruz.
Ellerine sağlık.
Oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüreğim diye.
Ama kapkara bir yel her yanı sardı bende bir tek can kaldı...
Oqus Pokus , sen iste yeterkii ablasi can feda sana saolasin güzel yorumun için inş. ogusum
Oysa; söylenecek bir şarkım vardı
yaşanacak yıllarım vardı
zaman beni benden çaldı
Emeklerine SENEM güzel çalışma olmuş...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Melye, Bu tema birazda senin eserin aşkumm yedin bitirdin beni temaa diyee sen olmasan aklimda bile diildi yapmak saol cnm benimm
Kemal_Atalayy , güzel yorumunuz için saolun uzun zaman oldu tema yapayali arada coşuyorum işte
Umut Yolcusu , Tanercim saol cnm arkadaşım güzel yorumu için
*CANKIZ* , cnmm sana özel tabii sen özel birisin çünküü saol güzel yorumun icin
DALGIC , Çok saolun tşklerr
CuCu , cnm senden önce davrandim sira sendee senden bekliom şimdii güzel temalarrr
atardama r,tşkler güzel yorumunuz için
NUR_CAGDAS... , ewt arada çoşarim böyle ama sizin güzel temalarinizi beklemek daha keyifli tşkler yorumunuz için
ADANALI* , Saolasin tşklerr
Vallahi yazmadan geçemedim sanemmm süper bir cevaplama yöntemin var bayildim cala bilirimde bu tur cevaplama seklini cok begendimmm
Çok şık ve muntazam olmuş..
Ellerine sağlık Pismicrop..
güzel emeklerine çok tşk ediyorum..
Ellerine sağlık Senem güzel ve daha önemlisi kullanışlı renk renk temalar olmuş.
Keşke bir tanede resimsiz ekleseydin
Emeğini paylaşan yüreğine, teşekkürlerimle... Devamını bekliyorum
Oysa; söylenecek bir şarkım vardı
yaşanacak yıllarım vardı
zaman beni benden çaldı
Cok şık cok güzel bir tema olmuş. eline emegine saglık paylaşımın icin tsk ederim.