You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

• "DJ_ANTALYALI" is male
  • "DJ_ANTALYALI" started this thread

Date of registration: Oct 29th 2013

• Send private message

1

Monday, November 4th 2013, 8:19pm

Flatcast Fcp Tema Hep Beklicem Dsg Antalyali

DJ_ANTALYALI has attached the following file:

• "NUR_CAGDAS..." is female

Date of registration: Aug 24th 2013

• Send private message

2

Monday, November 4th 2013, 8:25pm

öncelikle Emeginize yüreğinize sağlık...DJ_ANTALYALI...

temanızın konuklar bolumu eklememişsiniz sayet resim harika bayan resmi olmamis gibi gibi yinede benim bakış acım ve kendi fikrimce.

paylaşım yapan yüreğinize sağlık... :)

roy

Intermediate

• "roy" is male

Date of registration: Jul 14th 2012

• Send private message

3

Monday, November 4th 2013, 8:41pm

ahhh ahhh ne desem ki yurdumun güsel insani:) Şehri sel götürüyor... hatun bir güsel yayilmiş hiç umurunda değil:) hadi onuda geçtik... şu gitarli adam ne alaka Allahin seversen:) elinde can yeleği olsa diecem ki onu kurtarmaya gelmiş:)

Dj antalyali, sinifta kaldin kardeşim. Puanlama sisteminde sıfır olmadığından maalesef 10 üzerinde 1 veriyorum.

• "renksizgazete" is male

Date of registration: May 4th 2012

• Send private message

4

Monday, November 4th 2013, 8:47pm

Antalyalı..Emeginize saglık sade basarılı bir calısma olmus güzel paylasım icin tsk.ler

• "ZENoBIA" is female

Date of registration: Apr 21st 2011

• Send private message

5

Monday, November 4th 2013, 8:55pm

Antalyalı ellerine gönlüne sağlık,bir minik tavsiyem olabilir belki.. ;)
Resim seçimlerinde,erkek, bayan,manzara,hayalgücümüzde bir kompozisyon yaratmalı,hüzün,aşk,ayrılık,kızgınlık,sevgi,mutluluk.v.s. tüm resimler bütünleşmeli birbiri ile.Bu benim şahsi görüşümdür..
Her emeğe sonsuz saygım vardır.
Ve güzel emeğiniz için çok tşk ediyorum..

6

Monday, November 4th 2013, 8:59pm

En güzel tema kim yapar yarışı olduğunu bilmiyordum ... :)
Madem yarışma var Bende bişe söyleyim...
Uğraşın , Emeğin ve Paylaşımın için eline yüreğine sağlık....
:1alkis: :sapka:

• "06**ECE**" is female

Date of registration: Dec 1st 2012

• Send private message

7

Monday, November 4th 2013, 10:44pm

Emeğinize sağlık ANTALYALI ... Normalde temalarda eleştiri ve detaylı yorumlara girmem arkadaşlar az çok anlamıştır ... Tema yapımında ilk başlarda bizdede bu tür sorunlar yaşanıyordu ama zamanla insanın hayal gücü yani bakış açısı gittikçe değişiyo ve daha güzel yapmaya başlıyo sonuçta ortada verilmiş bi emek var ve her emeğede sonsuz saygım var benim bakış açıma göre resim seçimi bile bir emektir :thumbup: ... Daha güzel çalışmalarınız olacağına inanıyorum ... Güzel emek ve paylaşım için teşekkürler ...

This post has been edited 1 times, last edit by "06**ECE**" (Nov 4th 2013, 10:50pm)

8

Monday, November 4th 2013, 10:45pm

Emeklerinize saglik paylaşım için tşkler..( sonucta her tema bir emektir) :1alkis:

• "DALGIC" is male

Date of registration: Jan 4th 2012

• Send private message

9

Monday, November 4th 2013, 10:52pm

.

EMEĞİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

• "01antepli27" is male

Date of registration: Aug 18th 2011

• Send private message

10

Monday, November 4th 2013, 11:06pm

Emeklerine sağlık arkadaşım paylaşımın için teşekkürler...

This post has been edited 1 times, last edit by "01antepli27" (Nov 4th 2013, 11:15pm)

roy

Intermediate

• "roy" is male

Date of registration: Jul 14th 2012

• Send private message

11

Monday, November 4th 2013, 11:09pm

Kemal,

Sanirsam bu taş banaydi :) Öyle bir yariş yok! En azinda benim öyle bir çabam ve derdim yok.

Ben gayet objektifim bu konuda. wayyy wayyyy bu neyyyyy yaaa harika olmuşşşşşşşşşşş gibi gerçek dışı sözler sarf edemem kardeşim:))

12

Monday, November 4th 2013, 11:15pm

Kemal,

Sanirsam bu taş banaydi :) Öyle bir yariş yok! En azinda benim öyle bir çabam ve derdim yok.

Ben gayet objektifim bu konuda. wayyy wayyyy bu neyyyyy yaaa harika olmuşşşşşşşşşşş gibi gerçek dışı sözler sarf edemem kardeşim:))

Objektif olmak demek , verilen emeğe SAYGILI olmak gerektiğini değiştirmez...
Kırıcı olmadan , karşıdakinin hevesini kırmadan , üsluba dikkat ederek yorum yapmak varken bu TAVIR neden ki?
Sonuçta burda bir yarış yok ve EMEK var .Ve EMEK SAYGI HAKEDER...

Herkesin bakış açısı farklı olabilir ve eleştirinin dozajına DİKKAT etmek lazım...
ALTINI çizerek yazdığım kelimelere dikkat ederseniz gerçek olmayan hiçbirşey yazmadım ben....

This post has been edited 1 times, last edit by "Kemal_Atalayy" (Nov 4th 2013, 11:21pm)

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

13

Monday, November 4th 2013, 11:18pm

Dj antalyali, sinifta kaldin kardeşim. Puanlama sisteminde sıfır olmadığından maalesef 10 üzerinde 1 veriyorum.

:dusunmek:

sınıfı geçmemi oynuyoruz. burada sıfta kalma yokki aydın ^^ eksik bilgilenmissin sende sınıfta kaldın :thumbsup:

Emeğine yüregine sağlık antalyalı. Gönlünden geçeni yansıtmışsın çalışmda tebrik ediyorum seni kardeşim :1alkis: Ve inanıyorum ki dahada iyi çalışmalara imza atacaksın :thumbup:

• "ZENoBIA" is female

Date of registration: Apr 21st 2011

• Send private message

14

Monday, November 4th 2013, 11:19pm

"don't worry be happy" life's too short

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

15

Monday, November 4th 2013, 11:20pm

"don't worry be happy" life's too short

:thumbsup:

Endişelenme mutlu ol hayat kısa :thumbup:

atardamar

Professional

• "atardamar" is male

Date of registration: Jun 29th 2009

• Send private message

16

Monday, November 4th 2013, 11:22pm

paylasım icin tsk.ler

paylasım icin tsk.ler

• "DALGIC" is male

Date of registration: Jan 4th 2012

• Send private message

17

Monday, November 4th 2013, 11:26pm

.

roy kardeşim begenmediysen yorumda yapma kırıcı oluyorsun bu üslübunla yada yorumsuz degerlendirme kısa bir teşekkür et

• "DJ_ANTALYALI" is male
  • "DJ_ANTALYALI" started this thread

Date of registration: Oct 29th 2013

• Send private message

18

Monday, November 4th 2013, 11:37pm

SLM ARKASLAR YORUMLARINIZ ICIN COK TSK EDERIM AMA BEN 2008 YILINDAN BERI ALLATURKADAYIM VE ILK DEFA BU SEKILDE HEVES KIRAN YORUMLA KARSILASTIM NE BILIM CAN YELEGI TAKSAYDIN SINIFTA KALDIN GIBI SOZLER NIKIMIN SIFRESINI KAYIP ETTIM YENI NICK ALDIM YINE BURDA OLDUM O KADAR FORM VARKAN BEN SUREKLI BURDA OLDUM ARTIK KIMSE YORUM YAPAMAYACAK TEMALARIMA IYIYADA KOTU IMZAMDA SUSKUNLUGUM ASELETIMDIR SUSKUNLUGUM BOZULDUMU BITMISTIR UYELIGIMI FALANDA SILE BILIRISNIZ HEPINIZE COK TSK EDERIM KENDINIZE IY BAKIN AMA BENDEN SIZLERE BIR TAVSIYE HEVES KIRICI VE DALGACI YORUMLAR YAPMAYIN LUTFEN ALLAHA EMANET OLUN HOSCAKALIN

19

Monday, November 4th 2013, 11:42pm

Ya ANTALYALI , Kötü söz sahibine aittir. Sen neden bu şekilde bir karşılık veriyorsun ki ...
Birinin kendine çekidüzen vermesi gerekiyorsa , o sen değilsin .....
Burada arkadaş ortamın da , paylaşımlarını , temalarını ve varlığını görmek kendi adıma ;
benim için DOSTLUK tur.....

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

• Send private message

20

Monday, November 4th 2013, 11:45pm

Kötü ve rencide edici yorum yapan kimse o kelimeler sadece o kişiyi bağlar antalyalı. seni eskidende tanırız sadece temada değil dj yazısı istek bölümünden istek yaptığın zamanlarıda biliriz. sifrenin kayolusuna uzulduk keske bulabilsen, Ancak bunlar bir kişiye kızıp tema paylaşmayı kesmek için mazeret olmasa gerek. ayrıca buyuklerimizin bir lafı var '' kötü komşu , kişiyi mal sahibi yaparmış'' bence sende inadına daha iyi çalışmalara imza atıp ilgili kişiye iyi bir kapak atmış olursun :thumbup:

Dogru bildiğin konuda devam derim sana sevgili kardesim ancak sunuda unutma sana bir köstek olan varken onlarca destek olan olmuş. Hatta ben bile sabretmisim en son yazmısım 8o sen simdi böyle cekip gidecem dersen. o sana destek verenlerin hakkını ödeyebilecekmisin!!!

Bence ilk fırsatta daha iyi bir çalışma gerekli cevabı verecegi kanaatindeyim :thumbup: