Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
süpersiniz cok tskler emeginize yüreginize saglik verilen emek benim icin cok degerlidir
Şahsım adına rica ediyorum Hazangülü,güle güle iyi yayınlarınızda kullanınız.saygı ve sevgilerimle..
arkadaşlar haraketli yazılardan bende rc ediyorum şimdiden tşkler
yakomoz
hülya
yonca
arkadaşlar haraketli yazılardan bende rc ediyorum şimdiden tşkler
yakomoz
Yakomoz = Yakamoz
Doğrusu bu sanırım ve ben buna göre düzenledim,umarım beğenirsiniz.
Diğer isteklerinizi işten geldikten sonra yapmaya çalışıcam,,saygılarımla
yonca
Birde Yonca
Yoncam için buyrun..
Emeklerine sağlık zenobıa hepsi birbirinden güzel olmuş tşklerr
Emeklerine sağlık zenobıa hepsi birbirinden güzel olmuş tşklerr
Rica ederim Yoncam..
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.beğendiniz ise ne mutlu bana.Çok tşk ederim ,güzel yayınlarında kullansın arkadaşlar.
selam kolay gelsin benim istegim EFULIM VE NURCAN hareketlı isim yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşkler.. kolay gelsin...
selam kolay gelsin benim istegim EFULIM VE NURCAN hareketlı isim yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşkler.. kolay gelsin...
EFULIM ..
A.slm İstekleriniz aşağıda hazırdır,Buyrun,iyi yayınlarda kullanınız.saygılar.
This post has been edited 1 times, last edit by "ZENoBIA" (Nov 3rd 2013, 9:58pm)
Isimm
Cok tsk ederim cok güzel olmus ellerinizee saglıkk..
Cok tsk ederim cok güzel olmus ellerinizee saglıkk..
Rica ederim Ateş ve Su ,iyi yayınlarda kullanılması dileğimle..
dj ismi hk.
Selam arkadaşlar rica etsem Bir kaç tane değişik tonlarda Dj NuR ve sadece NuR isimleri yazabilirmisiniz hareketli şimdiden tşkler emeğinize sağlık..
Dj NuR ve sadece NuR
Tabiki buyrun DJ NuR hazır.güle güle kullanın.
sadece NuR isimleri yazabilirmisiniz
Buyrun Sadece NUR ..saygılar.
emeğinize sağlık çok teşekkür ederim rica etsem son olarakta gri tonlarda nur ve dj nur yazabilirseniz çok memnun olurum
This post has been edited 1 times, last edit by "Melye" (Nov 11th 2013, 11:59pm) with the following reason: alıntılar kaldırıldı..konuya yazılan msj içeriğe alındı.
rica etsem son olarakta gri tonlarda nur ve dj nur yazabilirseniz çok memnun olurum
Buyrun Atanur.iyi yayınlarda kullanmanız dileğim ile.
çok tşkler emeğinize sağlıık
rica etsem son olarakta gri tonlarda nur ve dj nur yazabilirseniz çok memnun olurum
Buyrun Atanur.iyi yayınlarda kullanmanız dileğim ile.
Rica ederim Atanur,iyi yayınlarda kullanılması dileğimle..