Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help . It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form , to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here .
Besiktas [ TEMA ]
Ben aslinda GS liyim ama bir arkadasim benden BJK temasi istedi onun istegi üzerine yapilmis bir tema. Sizlerlede paylasmak istedim. Begeninize...
ikizler-fm has attached the following file:
Besiktas.fcp
(565 Byte - 371 times downloaded - latest: Jan 23rd 2026, 5:19am)
Kuslar ayaklariyla, insanlar dilleri ile yakalanirlar...
OOff gönLüm gaLatasarayLı ama bayıLıyorum bu renkLere. emeğine yüreğine sağLık çok güzeL oLmuş. :up:
besiktas kardes takim severim bir cimbomlu olarak
güzel olmus emegine saglik..
ikizler-fm , paylasim icin tskrler
guzel calisma olmus
giris,renk vs. biraz daha belirgin olsaydi dahada iyi olacakmis :up:
Emeğine sağlık güzel olmuş bende bir GSli olarak beşiktaşı severim
guzel olmus ama ben galatasaraylıyım olsun hepsi bişzim takımımız enmegıne saglık
tskler cok guzel olmus ellerine saglık :h050:
yorumlariniz icin tskler arkadaslar...
ben nasıl bunu nasıl tema olarak kullanacam
magmares , temanın fcpsini İndir butonundan indirin ve yayındayken bu işlemi yapın.
Linkteki anlatıma bakın---> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=40992#40992
Emegine Saglik..Süper Tema Olmus..
ikizler-fm emegine Yüregine Saglik güzel olmus Bir FENER BAHÇE 'li olarak tebrikler
İşte benim takımım bea
Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]