Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Keskin bir virajdaki kararsız sürücüye
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Kendime

şirineye
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Güzel bir Melege....
Ensesine vur ekmeğini al denecek kadar mütevaziye benzetiyorum
Başka zaman denenmemesi önerilir
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Dünya tatlisina....
Kafası
Dinç birine

burcumun özelligi gibi
Kalp Güzeline benzetiyorum.... cünkü icinde art niyet yok....arti negatif seyleri barindirmiyorum icinde ....
dolayisiyle cok seviyorum kücücük kalbimi ben yaaa
tembel tavuğa
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"

Tavşana
Minik Kuşa
İşe gitmek zorunda olan AMELEYE
Ödemeli aramalara cevap
Çaldır kapaları aramak
Kontur yollamak
müşteri hizmetlerini arayıp çeşitli paketler almak
v.s v.s

Yorgun birine