You are not logged in.

[Şikayet] rulet

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

nilüfer

Beginner

• "nilüfer" is female
  • "nilüfer" started this thread

Date of registration: Apr 1st 2009

• Send private message

1

Friday, October 11th 2013, 5:27pm

rulet

merhaba bugün ikinci meajım size sid atıyorum ruletten giren olmuyor ayrıca önerilenlerde radyo isim vardı oda kalkmıs sorun bendenmi kaynakli yoksa nedir yardımcı olursanızvede radyo ismim yazılırsa sevinirim nilizmir-fm (1366850) tskler iyi çalismalar ....

Melye

Moderator

• "Melye" is female

Date of registration: Feb 6th 2010

• 990289
  • Send private message

2

Friday, October 11th 2013, 5:38pm

nilüfer,
yazdığınız diğer konuyada cevap verdim. konularınızı takip ederseniz cevap verildiğini görürsünüz.
sid atarken ruletten girişle ilgili probleme yapabileceğimiz birşey yok, şans işi bu, rulete attığınız anda gezen kişiler varsa düşer yoksa farklı yere düşer. tüm radyolar için geçerli bu...sürekli belirli aralıklarla sid atarsanız mutlaka denk gelecektir.

isminizle ilgili de cevap verdim, dinleyici sayınız çok düşük ve o nedenle isminiz silindi. bir kaç gün sonra eğer dinleyici sayınız yükselirse tekrar başvuru yapın değerlendiririz.
(umarım burayı görüp okuyorsunuzdur)
kolay gelsin.

nilüfer

Beginner

• "nilüfer" is female
  • "nilüfer" started this thread

Date of registration: Apr 1st 2009

• Send private message

3

Saturday, October 12th 2013, 12:56am

rulet

tşk ederim ilginize sayımız kac olmalıkı radyo ismimiz önerilenlerde görünecek? iyi calismalar olsun hayirli bayramlar şimdiden ..

Oqus Pokus

Moderator

• "Oqus Pokus" is male

Date of registration: Jul 16th 2007

• 990289
  • Send private message

4

Saturday, October 12th 2013, 1:36am

Sayınızın kaç olması ve diğer detaylar burada anlatılmış.

Başlığı tıklayıp inceleyin lütfen..>>>
[Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar]