Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Güzel yorumlarınız ve beğeniler için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar ... Yazan ellerinize , yorum yapan yüreğinize sağlık ...
Beğenmenize sevindim saolun
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
Ellerinize sağlık,güzel ve kullanışlı olmuş.
Tercih olarak baktığımda bay bayan iki seçenek gayet güzel bir düşünce birde sade manzaralısı olsaydı keşke
Emeğini paylaşan yüreğinize, teşekkürlerimle
Güzel yorum ve beğeni için teşekkür ederim Türk/EceGnl ... Yazan ellerinize , yüreğinize sağlık ... Sadesini veya manzaralısını düşünmedim valla kullanan ya bayan olur ya erkek herikisine görede var iyi olurdu ama birdahaki sefere inş ... Beğenmenize sevindim saolun ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
This post has been edited 1 times, last edit by "06**ECE**" (Sep 27th 2013, 8:47pm)
Sadesini veya manzaralısını düşünmedim valla kullanan ya bayan olur ya erkek herikisine görede var iyi olurdu ama birdahaki sefere inş ...
Şöyle açıklıyayım arkadaşım.Ben gibi 40 yaş üstü radyoculuğu seven arkadaşlara göre bu resimler biraz genç
O yüzden biz biraz manzaralı, yaşı pek belli etmeyen sade temalar kullanırız
Anladım ne demek istediğinizi haklısınız ama ilk etapta akla gelen bay bayan oluyo yaş olarak hiç düşünmedim ... Yaş için değil ama tabiki sade seven arkadaşlarda olacaktır elbette düşüncenize saygım sonsuz ... Bi dahaki sefere inş...
İnsan Şeytanlaşırsa ...