Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Söylenecek sözün çokluğu bazen insanı dilsiz bırakır. Haklılığın suskunluğu, diğer suskunluklara benzemez. »
Bazen kabulleniştir
Bazen isyan
Bazen herşeydir
Anlayabilene
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Dilsiz değildir suskunluk, çok şey anlatır anlayana. Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında. Bir kaçış değildir suskunluk, bir bakıştan çok daha fazlasıdır. Sessiz çığlıkların bir adım ötesidir. Hayata olan öfken, insanlara olan kırgınlığın, ve daha nicesi saklıdır içinde sukunetin. Rest çekmenin ''ASİL" halidir anlayana...!!!
Susmak, dayanilmasi cok güc bir yanittir
değil mi ki susmak en çok söylemekti...
Alakası yok efenim, bilakis Susmak;
Bir başına baş kaldırıştır, derin uykudan uyanış, en kuytu köşeden en koyusundan sessiz bir haykırış,
(duyabilme yeteneğine sahip olana tabiki)
Velhasılı kelam...
Susmak; kabullenmek gibi görülse de, aslına bakılırsa dayatılana karşı inadına onurlu bir direniş.
O Kadar Şey Yazmızsınız Ama Biriniz Çıkıpta Dememişki Susmak Herşeydir Kısaca
Kimine
Yerine
Zamanına
Mekanına
Durumuna Göre Değişir Sadece
Şimdilik Susuyorum Konuşturmayın Beni
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
Bazen kabulleniştir
Bazen isyan
Bazen herşeydir
Anlayabilene
onu da ben demişim

herşeydir diye
Buda güzelmiş
Anlayana çok şeydir
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Susuyorum..Tam konuşmaya karar verdiğim anda PEYGAMBERİMİZİN (S.A.V) bir hadisi geliyor aklıma "Susmak huyların Efendisidir"
"Işığı önüne al yürü, gölgen ister gelsin ister gelmesin..!"