Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
"Ben sana bir elma versem, sen bana bir elma versen, bende bir elma, sende bir elma olur.
Ben sana bir bilgi versem, sen bana bir bilgi versen, bende iki BİLGİ, sende iki BİLGİ olur."
(KONFİÇYUS)
"Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir."
(Mark Twain)
"Planınız bir yıl içinse pirinç ekin, on yıl içinse ağaç dikin, yüz yıl için ise insanları eğitin."
(Huang-Çe)
"Asla herşeyi bildiğini sanma. Gerçekten çok bilgili olsan da "ben cahilim" diyebilecek cesaretin daima olsun. "
(Ivan Pavlov)
"Başkaları ile ilgilenirsen iki ay içinde birçok dostlar kazanabilirsin; başkalarının seninle ilgilenmesini beklersen, iki yılda bile tek dost kazanamazsın."
(Dale Carnegie)
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
"Düşüncelerini değiştirmeyenler yalnızca deliler ve ölülerdir."
(T. Lowell)
"Boş bir çuval dik durmaz."
(Benjamin Franklin)
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
Bir gün bir köşede sızıp kalırsam,
El tanımasa da sen tanır mısın?
Sorsalar sana kim bu diye,
Bakıp yaptığından utanır mısın..
''Benim Nasil Biri oldugum Senin Kim olduguna Gore Degisir..
Her şeyi içine atarsın da, kendini atacak bir yer bulamazsın...
''Benim Nasil Biri oldugum Senin Kim olduguna Gore Degisir..
İnsanlar fotoğraflarda güzel çıkmadıklarını düşünürler.Oysaki belkide en güzel oldukları yer fotoğraflardır.Öyle dururlar çünkü ;
Yalan söylemezler,bırakıp gidemezler,arkadan konuşamazlar,nankör olamazlar,ihanet edemez, seni aldatıp kalbini kıramazlar.
Oysa gerçeğinde bu yazılanların hepsini yaparlar.Fotoğraflar sadece susar,öyle sessizce bakarlar...
O yüzden gelmesin gidenler, bir fotoğraf göndersinler yeter..!
Anne olmak : Umut etmek demektir ! Anne olmak : Asla vazgeçmemek demektir ! Anne olmak : Hesapsızca sevmek demektir... !'
Annesini bir gün değil her gün hatırlayanlara...
Dost gibi görünen yalakalar, farklı olmaya çalışan basit insanlar, arkamızdan kurulan oyunlar... Kural hep aynı: Gül ve Geç...