Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Flatcastta özel mesaj
arkadaşlar benim öğrenmek istediğim şu ben radyoya kayıtlı veya kayıtsız girip yazılan özel mesajları görebilirmiyim ???
Ayrıca djilik yaparkende yazılan özel mesajları nasıl görürüm öyle bir imkan varmı ? varsa nasıl ?
beni bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirim teşekkürler
not:formu alt üst ettim bişi bulamadım bu konu hakkında
Yönetim:edit: Sitemizden bu şekilde etik olmayan yardım beklemeyiniz
cenderme, bulamadigina gore demekki oyle birsey yok,
kimse kimsenin ozelde yazdigini goremez, zaten olsa ozelliginin anlami kalmaz
sana yazilanlari dogal olarak gorebilirsin ama haricinde oyle bir secenek yok..
peki o zaman birileri benimi kekledi yani
))
sayın yönetimdeki arkadaşlar sizden bana bu programı verin demedimki ama sadece varmı böyle birşey olabilirmöi olursa nasıl engelleye bilirim ?
programi yok zaten. ama baskasinin özelinide okumak etik deil böle birseyi istemek biraz sacma olmus
herkesin özeli kendisinin ve birisi seni keklemis
peki o zaman birileri benimi kekledi yani
))
sayın yönetimdeki arkadaşlar sizden bana bu programı verin demedimki ama sadece varmı böyle birşey olabilirmöi olursa nasıl engelleye bilirim ?
Bazı korsan programlarla yapan olduğu söyleniyor. Flatcast de bunlara önlem almaya çalışıyor ve hergeçen gün yeni sürümlerini piyasaya sürüyor.
Bu dediğiniz durum çoğunlukla Flatcast'in alt sürümlerinde olmaktadır.
Eğer F5 sürümünden eskisini kullanıyorsanız
>>BURDAN<< Flatcast güncel versiyonları indirebilirsiniz.
adı üstünde özel :lol: su anda f5 yada 4.16 da yapılabıldıgını sanmıyorum
4.15 te oluyodu ama
cenderme, böyle bir imkan diger arkadaslariminda dedigi gibi F5 öncesi eski versiyonlarda mümkündü..
Mümkün olmasinin sebebi bazi korsan programlarla nicklerin sifreleri cözülebiliyordu, nicki kayitli olmayanin özelini okumak zaten cocuk oyuncagi eski versiyonlarda, fakat kayitli nicklerin sifreleri cözüldügünde bile siz farketmeden nickinize birileri girebilip özellerinizi okuyabiliyordu..
hani öyle komple özel yazilari okumak gibi bir olanak hic bir zaman yoktu, zaten 4.16 olsun F5 olsun bir nick kayitliysa radyoda tekrar bu nickle kayitlanmiyor yani kimse sifresini cözse dahi nickine girip özelini okuyamiyor...
4.12 ve 4.15'te cok fazla acik vardi 4.16 cikti, bununda aciklari F5 ile kapatilmaya calisildi..
Herkesin F5 kullanmasini öneriyoruz!
teşekkürler şuan f5 kullanıyorum radyoda demek böyle bişi mümkün değil ve bende keklendim

)) gerçi inanmamıştım ama olsun yinede emin olalım
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sizleride yordum kusura bakmayın