Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Uğur Işılak-- Başımın belası
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Fatih Kısaparmak-- sonuna kadar sonsuza kadar
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Fatih Özbilen-- Zalim kader

Fatih Özbilen-- Zalim kader
erken uyandım diye stres yapıyordum ama yayın süper...bana özel oldu ohh

Hüsnü Arkan & Birsen Tezel-- Hoşgeldin

Selçuk Balcı-- Gel sar beni

Rafet El Roman --Kalbine sürgün
Candan Erçetin-Milyonlarca Kuştuk
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Esma Er : Soru İşaretleri
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Her sene ölüm yıldönümünde yaptığım gibi...Kazım'ın albümleri sırayla...
Kazım Koyuncu-Ben Seni Sevduğumi...
Izmirli Taylan Gamzeli Yarim
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
Grup yağmur Ya öldür beni Ya sev yeniden
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
Lüzumsuz Savaş-Murat Dalkılıç