Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Söylenmesi çok basit, ama çok az insan yapmaya muvaffak olur:
"Sayılmak istiyorsanız saymayı öğreniniz, sevilmek istiyorsanız sevmeyi öğreniniz."
Ağaca balta vurmuşlar "sapı bedenimde" demiş.
Sen esirliğim ve hürriyetimsin, çıplak bir yaz gecesi gibi yanan etimsin, sen memleketimsin....
Birinin iyi niyetli olduguna inanmıssam kim ne derse desin fikrim degismez ve birinin kötü niyetli olduguna inanmıssam kanatlari ciksa nafile
Çok Fedakarlık Yapana Kıymet Verilseydi;Senelerce Tarla Süren Öküze Bıçak Sürülmezdi..!
<SPANtype":3}'">Ey Uzaklardan Yüreğime Düşen Yar...!!Sana Bir İtirafım Var......Ansızın Girdiğin Bu Kalpte Bir Ömür Boyu YERİN Var.....!Gel Ey Yar Yüreğimde Dinlen Biraz.....Sana Bir Nefes Kadar İhtiyacım Var....
<SPANtype":3}'">Hani diyorum ben burda ağlasam, senin orda kipriklerin ıslanır mı ? Sol yanım sızladığında burada, senin orda kalbine ağrılar saplanır mı ? Kalemi kagıtı elime aldığımda burda, senin orda dilinden dökülürmü yazdığım sözler ? Mesela seni çok özledim diye yazsam şiirlerimde, senin orda dilinden aynı cümle çıkar mı ?