Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Arkadaşlar dj. paneli çok güzel elinize sağlık.Fakat dj panelinde çalan şarkı radyo temasında çaldığını göstermiyor vede radyo temasıyla dj mikseri bir arada durmuyor.yardım edermisiniz ?anlayamadım eksikmi var acaba.
bak arkadaşım radyodayken yapman gereken ayar burda anlatılmış
use DJ mikser yazan yerdeki işareti kaldırman gerekli mikserde çalan şarkının radyoda dinlenebilmesi için
ayarlardan insert var ama audio açılmıyor
Expert Mode
bunu nasıl açacaz
audio seçeneğini nasıl aktif edeceğim
arkadaşlar hepsini yaptım ama olmadı tam olarak anlatabilirmisin
eskisehirli ilk sayfadan itibaren okumaya basla cvbini bulucaksin
oh be sonunda yardım eden ve etmeyenden allah razı olsun
dj-mixer secenegi yok :(
ya arkadaşlar ben radyoyu kurdum ama Audio tıkladığımda böyle bir secenek yok ( DJ-Mixer) baska secenkler var ama dj-mixer seceneği yok anlamadım yardımcı olursaniz sevinirim simdiden tsk..
ya arkadaslar ben bu programı inidiremedim yardım ederseniz sevinirim
serseri141, sorunun tam olarak ne? Neden indiremedigini nerden bilelim, nasil ve ne icin yardim edelim?
ya arkadaslar ben bu programı inidiremedim yardım ederseniz sevinirim
http://nktasarim.net/dj2indir.php
açılan sayfada yapman gereken resimde görüldüğü gibi
bu proğramla flatcast yayın alma sayfasına girmeden yayını bu proğramdan yayın alınıyormu flatcast sayfasına girmeden acil cevap bekliyorum
tamam sağol ozaman indirmeme gerek yok winamptanda yapılıyor sayfa açılarak...
arkadaşlar radyodaki ayarlarda benim radyo audi bölümüne girmiyor kapalı onu nasıl açabilirim acaba şimdiden teşekkürler
SLM BEN BUNU INDIRDIMDE SARKILARI DIREK NASIL ATLIYOR BULAMADIM ALMANCASI YOKMU BUNUN BEN TÜRKCE FAZLA ANLAMIYORUMDA BEN BILGISAYAR ALMANCA ONDAN ANLATIM SEKLI NI TAM ANLMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM YOKSA SÜPER BISI SIMDIDEN TSK EDERIM
GULKOKULU, bunda şarkıları kendi atlamıyor malisef her şarkı bitiminde kendin seçmelisin dinleteceğin şarkıyı
yapamadım:(
çok güzel paylaşım için teşekkürler. fakat vista da olmuyor sanırım. her türlü denememe ragmen ayarlarını yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim
**RaBeL_oo1** konuda 4 sayfa var icerigindeki yazilar okumanizda fayda var, bakin bir arkadasimiz ne demis bununla ilgili...
vistada sorun cikiyor ama o eklentiyi sistem32 ye koyunca harika oldu bende indirip kullandım ellerine saglik harika bi paylasim olmus
**RaBeL_oo1**, yukarıda ki dj paneli açılmayanlar miksere tıklayınca mikserr error hatası alanlar için pc nizdeki MSCOMCTL.OCX dosyasının bozuk veya olmamayışından kaynaklanmaktadır
eğer öye bi hatayla karşılaşırsanız MSCOMCTL.OCX dosyasını altta verdiğim linkten indirin
ve pc nizdeki sistem32 dosyasının içine atmalısınız ozaman sorun çözülür
mscomctl.dll sistemden kaldırılmamalıdır, başlıca programların çalışması için gereklidir.
http://rapidshare.de/files/39876276/MSCOMCTL.OCX.html
güzel ve harika bir çalışma olmuş teşekkürler