Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
HüZün SeLi hareketli yazi istek
selam kolay gelsin güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler..
benim isteğim ( hoşgeldiniz iyi dinlemeler sevda)
ve (sevda) bide (HüZün SeLi)
yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşkler.. kolay gelsin...
----HüZün SeLi----
benim ismimi yazarmısınız tskurler şimikten
HüZün SeLi Nick İstek
уαηℓızℓıк вєηιм ѕєν∂αм /тєк gєℓ∂ιм тєк gι∂єяιм'!
This post has been edited 1 times, last edit by "DjMaHurGözLüm" (Mar 14th 2013, 7:20pm)
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK..
TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSİN..
----HüZün SeLi----
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK..
TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSİN..
allah razi olsun begenemenize sevindim iyigunlerde kuallanmaniz dilegimle iyi yayinlar
уαηℓızℓıк вєηιм ѕєν∂αм /тєк gєℓ∂ιм тєк gι∂єяιм'!
slm
rica etsem tsycan yazısı yazarmısnız emeğinize sağlık birde özbay28 şimdiden tşke
DERMAN BEY YADA KARACA BEY İSİMLİ HAREKETLİ DJ İSMİ YAPARSANİZ COK SEVİNECEM TDKLER.
Karacabey cevap verme buttonu kullanirsaniz bundan sonra daha güzel olucaktir.Ayrica kilitli bir konuya yazmissiniz, buraya aldim.
Tesekkürler.
hareketli dj ismi istegi
degerli kardeşim.pasam.karacabey ve derman bey dj isimleri yazarsaniz cok sevinecem cok tskler şimdiden...
>>>>>>>>>>>özbay >>>>>>>>>>>>>>>karacabey en kisa zamandaa isteginiz tabisi olucak
hangi renklerde istersiniz cekinmeyin yazin
flaş
selam arkadşalar benim ricam murat ve BAŞKAN flaşları ricam olucaktı saygılar sevgiler
Hareketli Yazi
selamlar ben fazla olmazsam eğer bi isim daha rica edicem
MUHAMMET-42
yaparsanız çok sevinirim teşk ederim şimdiden....
----HüZün SeLi----
tşk ederim ama bunları bende bulmuştum daha yenilerini rica etmiştim bunlar belli olmuyor hiç
----HüZün SeLi----
çokkkkkkkk tşk ederim ellerinize emeginize sağlık .)
----HüZün SeLi----
sizden kayan yazı istiyecektim
selamun aleküm sizden kayan yazı istiyecektim cami fm me hos geldinz---- dj arif-- dieye eklenirse siz iyi biirsinz size bırakıyorum şimden teşekür ederim ben [takipteyim] sag olun
istek yazacak yeri bulamadım yine yanlış yere yazmıyorumdur inşaAllah
selamun aleküm sizden kayan yazı istiyecektim cami fm me hos geldinz---- dj arif-- dieye eklenirse siz iyi biirsinz size bırakıyorum şimden teşekür ederim ben [takipteyim] sag olun
istek yazacak yeri bulamadım yine yanlış yere yazmıyorumdur inşaAllah
ve aleyküm selam>>>>>>>>>>>> rengi nasil olsun ?? simdi beyaz /siyah/mavi/secerim temanıza uymaz>>>>>>>>> kayan yazı yukardan >>>>>sagdan soldan nerden aksın ??
Bir gif üstadi olarak bilem gerek tabisi