Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
TR.GG SİTESİ OLUPTA MENÜYÜ KALDIRMAK İSTEYENLER İCERİ
S.A ARKADASLAR BAZI ARKADASLAR TR.GG SİTELERDEKİ YANDAKİ MENÜYÜ KALDIRMAK İSTER AMA BASARAMAZ SİZE VERCEGİM KODDA TASARIMIN ÜZERİNDEKİ YAZIYA EKLEYEREK KALDIRABİLİRSİNİZ.....
ÖNİZLEME: www.askruzgari-fm.tr.gg
kod:
<style type="text/css">
<!--
td.nav {visibility:hidden;}
--> </style>
çok saol görmüştüm böle site bnde demiştim n asıl bole yaptı die kod eklemiş demekki xD
paylaşım için teşekurederiz
bu site bi kere reklamini kaldirdi die uyarildi bundan snra 2 ci uarida site silincekti simdi o uyariyda alabilir denemeyin siteniz silinilir
benede bu kodu arayıp duruyordum ellerıne saglık kardesım
paylasım ıcın tesekkurler
Re: TR.GG SİTESİ OLUPTA MENÜYÜ KALDIRMAK İSTEYENLER İCERİ
S.A ARKADASLAR BAZI ARKADASLAR TR.GG SİTELERDEKİ YANDAKİ MENÜYÜ KALDIRMAK İSTER AMA BASARAMAZ SİZE VERCEGİM KODDA TASARIMIN ÜZERİNDEKİ YAZIYA EKLEYEREK KALDIRABİLİRSİNİZ.....
ÖNİZLEME: www.askruzgari-fm.tr.gg
kod:
<style type="text/css">
<!--
td.nav {visibility:hidden;}
--> </style>
Seğerli arkadaşım, milletin sitesini sildirtirsin

)))) 6 ay önce benim sitemi benzeri bir nedenle silmişlerdi.
Blockeri olan varmı arkadaşlar?
EE KARDEŞ BEN YAPTIM OLDU FAKAT MENÜ SENINKI GİBİ ÜSTTE ÇIKMADI KAYBOLDU SADECE ÖYLE KOD VERKI MENÜ ÜSTTE ÇIKSIN GERÇİ BUNUN YERİ BURASI DEĞİL AMA SAĞLOK OLSUN
Arkadaşım aynısını bende yapmayı düşünüyorum ama ben kendi tasarımımın en üstüne sitemin silinmemesi için kendi yaptığım bir bedava-sitem reklamını eklicem.Senin verdiğin kodu tarif ettiğin şekilde ekledim ama hiçbir değişiklik yok.Arada farklı birşey yapıyoruz bende bu hatanın SİTE TASARIMINDAN olduğunu düşünüyorum.Sen bu kodu CSS'mi ? , FLASH'mı ? , İCEBLUE'mu ? hangisine ekledin ?
link silinmiştir <--- reklam bu sitedeki nasıl
oguzhan5038, eline sağlık