You are not logged in.

• "Tomaraselale Fm" is male

Date of registration: Mar 1st 2013

• Send private message

881

Monday, March 4th 2013, 7:04pm

Tomaraselale Fm

Verdiginiz emege ,gösterdiginiz cabaya,Tomaraselale Fm ailesi olarak cok tesekkürlerimizi bildirir,basarilarinizin devamini cani gönülden dileriz...saygilar.

Tomaraselale Fm ailesi adina...Allah utandirmasin.

Melye

Super Moderator

• "Melye" is female

Date of registration: Feb 6th 2010

• Send private message

882

Monday, March 4th 2013, 7:09pm

Amin...Cümlemizi...

Teşekkürler Güzel temennileriniz için^^

• "IzmirLee Kaan" is male

Date of registration: Mar 7th 2013

• Send private message

883

Thursday, March 7th 2013, 11:39pm

Merhabalar...

Ben Kaan, Radyo R0KA sorumlusuyum, Radyomuzun ismini yazdırmak istiyordum yardımcı olabilirmisiniz ?

RADYO ROKA ; 1366852

Melye

Super Moderator

• "Melye" is female

• Send private message

884

Friday, March 8th 2013, 7:41am

IzmirLee Kaan,
Sizede merhabalar^^

Radyonuzu 1-2 gün takibe alalım...Sonucu yine bu başlıkta bildireceğiz.
İyi Yayınlar Dileriz...

İstatistikleriniz --->> http://www.flatcast.com/DE/PrgStatistic.aspx?sid=1366852

• "IzmirLee Kaan" is male

Date of registration: Mar 7th 2013

• Send private message

885

Friday, March 8th 2013, 1:07pm

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi çalışmalar

Melye

Super Moderator

• "Melye" is female

• Send private message

886

Saturday, March 9th 2013, 12:32pm

IzmirLee Kaan,

Radyonuz Allaturkaa rulet SID listesinde Radyo Roka olarak yerini almıştır.
Hayırlı Olsun... :thumbup:

887

Sunday, March 10th 2013, 6:43pm

radyo-sid yerine isim gecmesi

radyo sid attigimizda. .adimiz yerine sid. ' gecmesini istiyoruz http://www.flatcast.com/DE/PrgStatistic.aspx?sid=1365858 :D :D :D :D :haha: :kara:

888

Sunday, March 10th 2013, 7:05pm

Merhaba Gönül Sayfam,

Su andan ihtibaren takipe alindiniz,
sonucu size birkac gün sonra burdan biliricegiz.

Güzel Forumlar / Yayinlar dileriz.

ayniye

Beginner

• "ayniye" is female

Date of registration: Mar 11th 2013

• Send private message

889

Monday, March 11th 2013, 12:00pm

rulet

radyomun önerilen radyo listesinde olmasini istiyorum. bunun için ne yapmam gerek? bilgilendiriseniz seviniirm tskrler. sid:1328349

This post has been edited 1 times, last edit by "Melye" (Mar 11th 2013, 1:14pm) with the following reason: sadece sid yeterlidir...

• "Nisa Nisa" is female

Date of registration: Sep 29th 2008

• Send private message

890

Monday, March 11th 2013, 12:29pm

ayniye takibe alındınız
en kısa zamanda burdan bilgiyi alabilirsiniz

istatistiginiz
http://www.flatcast.com/DE/PrgStatistic.aspx?sid=1328349

• "Nisa Nisa" is female

Date of registration: Sep 29th 2008

• Send private message

891

Tuesday, March 12th 2013, 8:15am

ayniye

şu an kriterleriniz isminiizin eklenmesi için yeterli degil

Radyonuzun Allaturkaa Rulet SID listesinde ismi ile yer alabilmesi için ;
* En az 18 saat yayın yapıyor olması gerekiyor.
* Ortalama 10 dinleyici olması gerekiyor. (24 saat açık olan radyolarda bu sayıda esnek olabiliyoruz)

892

Tuesday, March 12th 2013, 2:22pm

Gönül Sayfamiz olarak Radyo Rulete isminiz yazilmistir,

Gönlü Güzel Dinliyiciler dileriz :)

Güzel Forumlar/ Yayinlar

This post has been edited 1 times, last edit by "Meliscanan" (Mar 12th 2013, 2:40pm)

893

Tuesday, March 12th 2013, 3:00pm

ilgin ve alakan icin tSk ederiM meLis :)

894

Tuesday, March 12th 2013, 4:39pm

Rica ederim Efendim.
Tekrar güzel yayinlar dilerim.

WHYNOT

Trainee

• "WHYNOT" is male
  • "WHYNOT" has been banned

Date of registration: Mar 20th 2013

• Send private message

895

Wednesday, March 20th 2013, 6:36pm

Adminsörüm Ordamisin

YA BENIM RADYO 24 SAAT ACIK DINLEYICI 10 DAN ASSAGIYA DUSMUYOR. ZATEN ONCEDEN ADIM CIKIYORDU SID ATTIMIZDA. SIMDI RADYOYU DEGISTIM SITE AYNI SADECE SİD DEGISTI. 1371448 SİD NUMARASI WikWİk Mix Fm sid atinca adı böyle görünebilirmi

896

Wednesday, March 20th 2013, 7:05pm

Merhaba WHYNOT,

Sidiniz degistigi icin Radyo Ruleten cikartilmis olmalisiniz, dogal olarak.
Fakat prosedür neyse sizin icinde suan ayni sartlar gecerli..

Radyonuzu tekrar birkac gün olsada takipe alicagiz,
Sonucu size burdan bildiricegiz.

Güzel Forumlar/ Yayinlar Dileriz

Melye

Super Moderator

• "Melye" is female

• Send private message

897

Thursday, March 21st 2013, 8:52pm

WHYNOT,

Talebiniz Reddedilmiştir...
sebepleri özel msj yoluyla tarafınıza bildirilecektir...
Kolay gelsin...

SılaNaz

Trainee

• "SılaNaz" is female

Date of registration: Mar 26th 2013

• Send private message

898

Tuesday, March 26th 2013, 7:42pm

:)) peki

tekrardan selamlar o zaman.benim şöyle bir sıkıntım var? aslında bir kaç arkadaşımla ortak bir sıkıntı diyelim.ve onlarda zaten en kısa zamanda üye olup sorunu sıkıntımızı sizlerle paylaşcaklar.uzatıp zamanınızı çalmayım.ben ve benimle birlikte iki arkadaşım bir radyoda adminlik yapıyoruz.aslında radyo üçümüzün gibi bişi.esas sahibesi vefat etti.radyo yönetimi belki basit kolay gibi ancak radyo ayarıdır ne bilim açmak kapamak bunun gibi şeylerden anlamayız.iyi görüp dost bildiklerimizden yardım dileriz.mesela ben şifre degişimini yeni ögrendim.herneyse bu yardım dilediklerimizin bazıları gerçekten iyi niyetli olanlardı.ama kötü niyetlilerede denk geldik.bu radyonun site parasını biz veriyoruz.bizim için degerli bir arkadaşımızın emaneti olarak gördüğümüzden onun anısına yaşatmaya çalışıyoruz saygı sevgi geregi.ve bunun içinde gerçekten hepimiz ev hanımlarıyız ama birçok fedakarlık yapıyoruz.24 saat açık tutuyoruz.bu bizde artık zevkten ziyade bir vasiyet söz gibi oldu ölen arkadaşımız daha dogrusu kardeşimiz için.kendisini reelden de tanır ailecede görüşüdük.ama taktir edersinizki art niyetli insan çok.farklı amaçlarda olan bay bayan birçok tanımsız kişler var etrafta dolaşan.karşısında insanmı var bayanmı var dikkate almadan mnasızca argo küfürlerle taciz edenler vb. birçok seye maruz kalıyoruz.radyomuz çalınıyor sabote ediliyor birçok kötülükler yapılıyor.biz üç bayanız ve bazı şeyleri anlamadımızdan dolayı beceriksizlimiz ortaya çıkıyor.bunu fırsat bilen art niyetliler bizi kullanıyor malesef :(( herşeye ragmen ayakta duruyoruz savaşıyoruz sırf o ölen kardeşimizin anısına bize emanet ettiği radyoya saygımıza istinaden.bunu çok özel kişilerle yada öyle sandıgımız kişilelede paylaşınca sanki kendimizi acındırıyo gibi oluyoruz.bu bile bize karşı kötü manada kullanılıyor.ama bunlar gerçek.ve biz kendi halinde insanlarla kendi halinde bir radyoyuz.amacımız belli.çok detaylı anlatıp başınızı agrıtıp zamanınızı çalıyorum belki ama,biz her ne olursa olsun bize ortama radyomuza zarar evren dj dinleyici her kim olursa aramızdan uzaklaştırıyoruz.belki bunlar bize düşman oluyorlar ve hemen saldırya tacize kütülemeye başlayıp düşman olup bize zarar vermeye çalışsalarda biz ödün vermiyoruz.kimden nasıl yada herhangi bir şekilde radyo ortamı zarar görüyorsa uyarıyoruz.devam ederse yanlışlara zarar gördüğümüzü bize zarar verdiğini söyleyip gitmesini istiyoruz.bunu bazıaları anlayışla karşılayıp giderken bazıalrı az önced belirttiğim gibi düşman oluyorlar.artık neyi hazmedemiyorlarsa bilemicem.sonucta bir çok radyo ve o radyolarda bir çok kişiler vede o kişilerin oluşturdugu ortamlar var.sizden ricam başkaları tarafından bizlere kötü gözle bakılmaması.radyomuzun eskiden oldugu gibi yine size baglı yerde yani rulette sid atılınca adının görünmesi.bu ben ve diger iki arkadaşım için aramızdan ayrılan radyo sahibesi kardeşimiz pınarın anısına saygımıza istinaden çok önemli.bizler onun emanetine iyi sahip çıkamadımız kuşkusuna düşüp kendimizi suçlu hissediyoruz.bize yardımcı olabilirmisiniz? ve bunun için yapmamız gereken nelerdir? üzerimize düşeni yapalım.biz hazırız.çünkü bu radyo bize böyle emanet edilmedi.bizler geliştircegimize gerilettiğimizi düşünür olduk.suçluluk duygumuz bundan.ama kendimizde asla bindiğimiz dalı kescek kadar hata yaptıgımızı sanmıyoruz.baskası dalı kesiyor ve düşen biz neden olalım? size sonra daha başka birşey daha söylemek isterim ancak şimdi pc den kalkmam lazım.görüşmek üzere iyi akşamlar dilerim.

899

Tuesday, March 26th 2013, 8:05pm

Merhaba Silanaz ,
konunuzu buraya aldim cunki Radyo Ruletimize Adinizin Gecmesini arz etmissiniz...
Yazdiklarinizi noktasina kadar okudum ve malesef Flatcastde bayan veya cok bayanli bir ortam görünce... bazi kendini bilmezler oluyor..
Böyle durumlarda Sizin yapicaginiz banlamaktir bir mouse tusunuza bakar,
ve emin olunki eninde sonunda pes ediceklerdir...

Gelelim Radyo Ruletimize Ismnizi yazdirmaya...

Sartlarimiz size aciklayayim:

En az 10 dinliyciniz olmasi gerekiyor...
ve 18 saat yayininiz acik olmasi gerekiyor...
Bunun icin suanki yazdigim konuya sid numarinizi bildirerek basvurmaniz gerekiyor...

Eger anlamadiginiz bir sorunuz olursa Rulet konusunda... burdan sorabilirsiniz ve elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz..

Size SAygili dinliyiciler ve güzel yayinlar arti güzel Forumlar dilerim

This post has been edited 1 times, last edit by "Meliscanan" (Mar 26th 2013, 8:15pm)

SılaNaz

Trainee

• "SılaNaz" is female

Date of registration: Mar 26th 2013

• Send private message

900

Wednesday, March 27th 2013, 12:08am

offffffffff :((

slm meliscim kolayliklar cnm. ama keşke konuyu buraya taşımasaydınız. yani bizim durmumuz biraz farklıydı. bu yüzde özel kalmasını istemiştim. nisayada bunu belirttim. özel şeyleri sadece adminler yada yöneticler bilsin istemiştim. bu yüzden çok detaylı yazmıştım. her neyse rulette sid yazınca radyo adının çıkması için kriterlerinizi çok iyi biliyorum. ve kontrol edildiğinde zaten bu kriterlere fazlasıyla uyuldugunu görceksiniz. radyomuz 24 saat açık ve nisan birde dokuzuncu yılına girecek. bot denen sayı yükseltmek için sahte rumuzsuz şeylerden de uzak kendi halimizde genelde on kişiden fazla oluyoruz. ve sid atılınca radyo adımız da zaten çıkıyordu. ama bir takım yanlış anlamalar oldu. ve bunun bizlerle alakasıda yok. ama zararını gene suçu olmayan kişiler çekti. benim esas sorunum ve sizlerle paylaşmak istediğim buydu. bebegim olduktan sonra forumlara takılamıyorum eskisi gibi. bu yüzden aralıklı yazabiliyorum. ama radyo adı çıkınca sonrasında işimizde görüldü diyip kenara da çekileceklerden degilim. her daim selamlaşmak hal hatır sorup paylaşımalrda bulunmak isterim. ancak az öncede belirttiğim gibi,kimin kim oldugunu bilemiyorsunuz. heleki insan oglu kavun degil koklayıp iyimi kötümü anlayabilesiniz. çok sevdiğim dedemin baan söylediği bir söz var '' karpuzda yeşil sanılır ama kesersen kırmızı olur '' bu sözden yola çıkarak insanları heleki bu tür ortamlarda gerçekten tanıyabilmek çok güç. işte önce yeşil sonrada kırmızı yüzlü olan dj ve dinlicilerden radyomuza ortamımıza vede oratmımızda bulunan bay bayan herkese özellikle sizler tarafından kötü gözle bakılmasını istemiyoruz. akıllarda kötü imajlı şekilde kalmak istemiyoruz. prestijimiz ve ölen radyo sahibesinin anısına duydugumuz saygıdan dolayı yeniden ruletet adımızın görünmesini istiyoruz. daha ikigün öncesine kadar önerilen radyolarda çıkan adımız şu an kendini bilmezler yüzünden karalanmış vaziyette. yardımcı oalcagınızı ümit ediyorum. iyi ve eglenceli forumlar dilerim.