Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yaşamak için ;Ankarada dayıya ,İstanbulda servete, anadoluda ise kuvvete ve edebe ihtiyac vardır
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
BU SON SÖZ BENDE OLSUN HEP İSTEMİSTİM SAHİ NEDEN BEN HİC ALMADIM BU SON SÖZÜ

AMA SİMDİ BENDE
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Takintimi burayada yazayim €fsunn son söz bende bosa ugrasma

)))
bak bi .............bende
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Hmmm baktim ve harikasin diyorum....
son sözü hakettin
alam ya....

ne kadar ince ve nazık bir kARDEŞİM var benim... yerim yaaaaa bendeymişşş saolasın
Herdaim öyleyim ama sadece hakedenlere...ablalarin en kiymetlisi...

ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.