Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Ne yapacağımıda şaşırdım
Sevap işleyeyim derken ya bir insan işinden olursa? Günaha girerim
Ne yapmalıyım düşündüm bir süre.Sonra "Ya daha önemli kargolarında aynı şeyi yaşarsan içindeki alınırsa üstelik bu insanı aptal yerine koymaktır "dedim ve şubesini aradım "Lütfen sadece kulağını çekin müdür duymasın işinden olmasın ona söyleyin benden istesin avuçla değil kiloyla mama vereyim önemli olan bir aç hayvanın doyması ve haberimin olması" dedim."Neticede bende sokaktaki köpeklere alıyorum doyurmak için kızdığım hareket yanlış ve insanları aptal yerine koyması.Ya ilerde çok önemli bir kargom açılırsa?" dedim.Çok özür diledi yetkili ve söz dedi kulağını çekeceğim ama işinden olmayacak.Yazık biz bu halleremi düştük, üzüldüm açıkçası
İnşallah sevap işleyeyim derken günaha girmemişimdir... 
29 yıl geçse bile...