Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2536
foruma resim koymak. bölümünü okumanizi tavsiye ederim..
paylasimlar icin tsk
eline saglik dilayla, sade ve guzel olmuslar,
maxma, arkadasimizin verdigi linkden temalar nasil eklenir ogrenebilirsin, simdilik eklediklerini ben duzenledim, paylasim icin tesekkurler..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
cok tesekkürler arkadaslar... verilen linke üye oldum... yalniz sonunu pek anlayamadim... yani buraya nasil koyacagimi, bir kez daha inceliyeyim

)... tekrar tesekkürler....
dilayla, linkdeki konuya goz at iyice oku, orda sorulmus sorularda var cevaplarda var, nasil url yapilir nasil tema siteye yuklenir gibi aciklamalar bulacaksin,
resmi url yaptikdan sonra direct linki alip buraya [img] [/img] bu kodlar arasinda ekleyeceksin...
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Resimler bende görünmedi

Alıntı yapıp linklerinden baktım ama sayfa bulunamadı nedense
Sevmek, sevilmek güzel şey...
~~TEKTANEM~~
Resimler bende görünmedi

Alıntı yapıp linklerinden baktım ama sayfa bulunamadı nedense
sanirim dilayla eklenti yapmisti temalarini, arkadaslarda bunu img olarak kodlayinca biseycik görünmedi eklenti silindigi icin :roll:
dilayla, bir siteye upload yapip direct url linkiyle resimleri koyarsa sevinirim :up:
tamam duzenleme yaptim umarim olmustur ama bende hic kaybolmamisti resimler, ilginc...
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Şimdi göründü güzel temalar emeğinize sağlık
Sevmek, sevilmek güzel şey...
~~TEKTANEM~~
Emeğine SağLık GüseL oLmuş