Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
"Haydi kalk öğlen oldu yağmur,soğuk var dışarda.Biraz sevap işle,huzur bul,lafla gemi yürütmek kolay kalk canlar seni bekliyordur kalk"

diyor....
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

nerde arıyon ki ?
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
telefonda

AAA senmiydin arayan sesi kısıktı duymadım Pardon

))
The person you have called cannot be reached at the moment please try again later diyordu

Aynen öyle

Evin Trafiginden Yoruldun ıssız adaya Git Diyo
Oğlum git YATT
"Ev işleri yoluna girdi çay molasında sanal tur

Millet sandal yada SanFrancisco turu yapar bizde sanalda tur olsun bunada şükür"

diyor...
Harun ne oluyo sana kendine gel diyo..
This post has been edited 1 times, last edit by "Oqus Pokus" (Jan 16th 2013, 4:42am)
Şu dünyada yüzsüz olmak varmış,
onca yaptığından sonra hiç birşey yokmuş gibi davranabilmek,
o genişliğe sahip olabilmek, halen insan içine çıkabilmek
nasıl bir duygu bizede anlatın yaaa.
Neyse vazgeçtim anlatmayın, zaten sizi görünce midem yeterince bulanıyor bir de anlattıklarınıza katlanamam
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"Dışarda rüzgar başladı içimdede bir sıkıntıki Allah hayır etsin.Neyseki tv'dede "Sülüman"başlıyor alayım örgümü seyredeyimde belki açılırım biraz" diyor...
Belgesel kuşağımızda az sonra: Timsah Avı
Sabah beşte kalkıyordum beş buçuğa kadar hak doğdu buda iyi, şükür her halimize diyor
KIRGINIM....DuyguLarım... ÜmitLerim....DiLekLerim KIRGIN.. Her defasında kırıLıp ParçaLanmaktan yorgun yüreğim... ALdatıLmaktan Kırgın umutLarım.. Yarım kaLmaktan aşka KIRGINIM...Geceyi uykusuz Günü karanLık yaşamaktan Yorgunum... Her ümidin peşinden Koşmaktan SoLan gençLiğim KIRGIN.. YaLancı bahar yaşamaktan... GüL değiL hep diken avuçLamaktan KIRILDIM... Kime oLduğunu, neye oLduğunu biLmeden kırgınım… BeLki hayata, beLki MantığımLa kaLbimin arasında gidip geLen BenLiğime kırgınım sadece kırgınım kendime
K I R G I N I M__H E R Ş E Y E
DER MİŞİM