Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
rulet
alaturkada radyo ismimle görunsun istiyorum GÜMÜSFM -SİD ( 706262) İLGİLİLERDEN RİCAMDIR TŞKR EDERİM... Nesem
Radyonuz Allaturkaa Rulet SID listesinde GÜMÜS FM olarak yerini almıştır.
Hayırlı olsun/Keyifli Yayınlar Dileriz
rulet
slm. Rulet sayfasında sid yrine radyo adının yer almasını istirham ediyorum sizden radyomuz 7-24 açik kimi saat 5 kimi zaman 35 deisiyo ama gün ortalamasi 10 ksinin üzerinde yardimci olursaniz sevinirim. (sid) 1335251 yazilmasini istedim isim RadyoArabesk
Edit... muhabetin doruk noktası gerçek dostlukların start çizgisiyiz en derin saygılarimla...
Dağlar Önümde £yilirken Kayalara Yalvarmam...
This post has been edited 1 times, last edit by "Melye" (Dec 14th 2012, 6:14pm) with the following reason: sid verilmesi yeterlidir...
slm. Rulet sayfasında sid yrine radyo adının yer almasını istirham ediyorum sizden radyomuz 7-24 açik kimi saat 5 kimi zaman 35 deisiyo ama gün ortalamasi 10 ksinin üzerinde yardimci olursaniz sevinirim. (sid) 1335251 yazilmasini istedim isim RadyoArabesk
Edit... muhabetin doruk noktası gerçek dostlukların start çizgisiyiz en derin saygılarimla...
Radyonuz Allaturkaa Rulet SID listesinde
RadyoArabesk olarak yerini almıştır.
Hayırlı Olsun/Güzel Yayınlar Dileriz
Not : Kriterlerimiz dışına çıkıldığında sid listesinden çıkarılabilir, bilginize
selamlar ruylet yardım rıca
arkadaslar nedense forumda konu acamıyorum
rulete nasıl kayıt olucaz yanı demek ıstedıgım orda sıd no yerıne radyo ısmının cıkmasını ıstıyorum
~*~Kr@L~*~ Bizi bilen bilir :)
bhnist,
umarım bu mesajı görüyorsunuzdur...
mesajınızı konu ile alakasız biryerde olduğu için buraya aldım...
SID yazarsanız kriterlerimize uyumlumu bilgi verelim
Ates Fm
Değerli Allaturkaa yöneticileri yapmış olduğunuz çalışma ve kolaylıklardan dolayi Ates Fm ailesi olarak sizlere tesekkür ederiz.
1318049 sid nolu ATES FM radyomuzun tekrar ismiyle listede çikmasi için gerekeni yapacağınıza inaniyor Atef Fm Ailesi olarak emeği geçen tüm Allaturka yöneticilerine
tesekkür eder, bu güzel hizmetlerinin devamini dileriz.
Rulete İstek Gönderen Radyoların Yayın Tarzı
Sayın Moderatorler, merhaba, ruleti düzenleyen kardeşlerimize iletmeniz dileğimle Yeni "Rulet" istek gonderim sayfasındaki radyoların yayın tarzlarına birde karma veya karışık seçeneğide eklenirse memnun olurum. Ayrıca sizin belirttikleriniz dışında farklı ülkelerden yayın yapan DJ ler, Ülkelerini kendileri de yazabilcek şekilde yaparsanız iyi olur kanısındayım. Bu düşüncelerle, tüm FlatCast radyolarına iyi sağlıklı yayınlar diler; FlatCast yönetimine de kolaylıklar dilerim.
Değerli Allaturkaa yöneticileri yapmış olduğunuz çalışma ve kolaylıklardan dolayi Ates Fm ailesi olarak sizlere tesekkür ederiz.
1318049 sid nolu ATES FM radyomuzun tekrar ismiyle listede çikmasi için gerekeni yapacağınıza inaniyor Atef Fm Ailesi olarak emeği geçen tüm Allaturka yöneticilerine
tesekkür eder, bu güzel hizmetlerinin devamini dileriz.
Radyonuz Allaturkaa Rulet SID listesinde ATES FM olarak yerini almıştır..
Hayırlı Olsun/Güzel Yayınlar dileriz
Tomato54
muzik tarzina ek olarak karisik yazılabilir lerleyen zamanlarda,
fakat ülkeyi kendilerinin yazmasi ; malesef ülke yerine , küfür, site ismi vs yazanda olabilir
sitemizi en cok ziyaret eden ülkeler sirasina göre eklendi, ilerde birkac ekleme daha yapılabilir
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Bazı radyolarda bayrak ve erkek resmi var bizim radyolardada olabilirmi bayrak vede resim çok çok tsklerrrr veridiğin tüm desteklerden dolayı
sid ekleyeceğiniz hanenin yanında detaylı bilgi var detaylı bilgiye tıkladıgınızda
3 adet menu cıkıcak ortaya
müzik tarzı dj cinsiyet dj ülke
buralardaki seçemekleri kendinize uygun olanını kulllanabilirsiniz
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
7 yildir 24 saat yayinda olan 813615 sid no'lu DuruFm radyosunun ismi ile listeye çikmasi için geregini rica ederim. Çalismalarinizda basarilar diler emegi geçenlere sonsuz sükran ve tesekkürlerimi sunarim
7 yildir 24 saat yayinda olan 813615 sid no'lu DuruFm radyosunun ismi ile listeye çikmasi için geregini rica ederim. Çalismalarinizda basarilar diler emegi geçenlere sonsuz sükran ve tesekkürlerimi sunarim
Radyonuz Duru FM olarak Allaturkaa SID listesinde yerini almıştır...
Özellikle 24 saat yayın yapmanız kriterlerimizin başında geldiği için hak kazandınız...
Başarılı yayınlar dileriz...Hayırlı olsun
ilginiz ve iyi dilekleriniz için çok tesekkür ederim..
Rulet
Selam 24 saat yayın yapan 1343710 sid nolu radyomuzun RECELFM olarak gorunmesini rica ediyorum simdiden tskler
~*~Kr@L~*~ Bizi bilen bilir :)
Selam radyomuzun ismini allaturkaa.de rulet ten görmek istiyoruz ilgilenen dostlara çok tsk ederim Giresun-Sahil-Fm sid 1280058 ALLAH razi olsun sizlerden iyiki varsınız