Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
anladigim kadariyla dj ler yayini alamiyor (bilmiyorlar yani )
ilk olarak
http://www.flatcast.com/ adresine
nikle giris yapsinlar
sonra
Broadcaster's area tikla
sonra
take over or start of stream (from another user) - stream password required tikla
nikle giris yaptiktan sonra kisa yoldan girise ulasabilir direk burda >>>>
http://www.flatcast.com/WizTakeOver.aspx?new=-1
sid numarani ve dj sifreni yazdiktan sonra
getstream tikladiklarinda yayin alabilirler.
Angel94
Tam Olarak Sorununuz Nedir Acaba Yapamadığınız Yer Neresi.?
Takıldığınız Noktayı Bize Tam Olarak Yazarsanız Eğer Daha Detaylı Yardımcı Olmaya Çalışırız
Ama Aşağıdaki Konuları İyice Bir Okumanızda Fayda War İşlemleri Doğru Olarak Yapıp Yapmadığınızı Kontrol Edin
Eminim Sorununuzu Kendiniz Bile Çözebilirsiniz
Sitenizde kendi Radyonuz : Flatcast Flatcast Radyo Kurulumu
TR.GG Sitesi Kurmak tr.gg Sitesine Radyo Kurulumu
Hmm..
Radyo açık müzk çalıyor Sıd de sorun yok sayfa indexli
Edit... buda sayfa adresi ancak sayfayı başkasına açtırsam aynı görüntü çıkıyor bi şeyi esik mi yaptım yoksa bi yerde hata mı yaptım anlamadım Bi Türlü Beceremiyorum :
This post has been edited 1 times, last edit by "Melye" (Dec 19th 2012, 8:12am)
Angel94,
radyonuzda hiç bir sorun yok...şu anda kapalı ...ama normaldede sorun yoktur...
sadece hataya bakılırsa siz yayımcı iken dinleyici olmaya çalışmışsınız.
yani hem dj hem dinleyici olamazsınız...yayın devrettiyseydiniz o sayfayı kapatıp dinleyici olarak girebilirsiniz radyoya...
eğer sayfayı devirden sonra kapamadan başka bi sayfada dinleyici olarak girmeye çalışırsanızda bu hata çıkar karşınıza...
sonuç olarak aynı anda hem dinleyici hem dj olamazsınız...
Hmm..
bu çıkıyırmuş başka kişilere sordum resim attırdım sayfay agirdikten sonra dinlicek olan kişiler ne yapmalı acaba?? Devamı Hakkında Hiç Bilgim Yok araştırdım bişey bulamadım..(Bu arada Yardımcı Olan Herkese Teşekkür Ederim...

)
Hiçbirşey Yapmanıza Gerek Kalmamış artık Radyonuz Sorunsuz Kurulmuş
Sadece Dinlemek İsteyen Kişilerin Bir Defaya Mahsus Olmak Üzere Active-x Yüklemeleri Gerekmektedir
Resimde Görünen
Download Linkine Tıklamaları Ve Yüklemeleri Yeterli Olacaktır Artık Yayınınızı Dinleyebilirler
Kolay Gelsin İyi Yayınlar
:))
Hiçbirşey Yapmanıza Gerek Kalmamış artık Radyonuz Sorunsuz Kurulmuş
Sadece Dinlemek İsteyen Kişilerin Bir Defaya Mahsus Olmak Üzere Active-x Yüklemeleri Gerekmektedir
Resimde Görünen
Download Linkine Tıklamaları Ve Yüklemeleri Yeterli Olacaktır Artık Yayınınızı Dinleyebilirler
Kolay Gelsin İyi Yayınlar
Çok Teşşkkürler Umarım sıkıntısız yayın yapmaya başlıyabiliriz...
This post has been edited 1 times, last edit by "Melye" (Dec 24th 2012, 3:38pm) with the following reason: mesaj alıntı içine karışmıştı,düzeltildi...