402
Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help . It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form , to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here .
Flatcast fcp radyo tema,Hersey senin için sevgilim,Türkleydi
Türkleydi has attached the following file:
HARİKA GÖRÜNÜYOR ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK NEHİRCİM PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..
CANIM LEYLAM SAGOLASIN COK TESEKÜR EDERIM BITANEM ELINE GÖNLÜNE SAGLIK
ELıNe SaĞLık LeYdı Hnm GüzeL PaYLaşım Içın Tşk.
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için tesekkür ederim Nehir hanım tebrik ederim kullanıslı hos bir çalışma
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
Elinize emeğinize sağlık hoş bir çalışma paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''
ELıNe SaĞLık LeYdı Hnm GüzeL PaYLaşım Içın Tşk.
Tesekür ederim ByKral sagolun
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için tesekkür ederim Nehir hanım tebrik ederim kullanıslı hos bir çalışma
Sagolun atilla ky bey çok tesekür ederim arkadasım yüregıne saglık beyenmene sevındım a.razı olsun güzel insan
Elinize emeğinize sağlık hoş bir çalışma paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi
Sagolasın Eylülüm canım ben tesekür ederim güzel yorumun için
Nehircigim formundasin yine....
Güzel emeklerin icin KOCAMAN Tesekkürler....
Süper görünüyor Elinize emeğinize sağlık, Güzel paylaşım için teşekkür ederim..
''Var mı Allah'tan yukarı,Kabirden aşağı"
Toparlan ruhum gidiyoruz,Sen yukarı,Ben aşağı..!!
Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık
Bakma böyle suskun durduğuma dağlarında sesi çıkmaz unutma.
Canısım meliscananım örnek moderatörüm benım
fırsat buldukca az buz hemen vakıt gecırmek için yapıyorum canım cok detaylara inemıyorum bu ara temalarda
beyendıgıne sevındım bitanem çok sagol tesekür ederim melisim bende senı o güzel gönlünden öpüyorum hakiki insan gercek dostum benım senı çoookkkkkkk seviyorum canısıııımmmmm
Ben tesekür ederim sonbusem yorumun için sagolasın canım gönlüne saglık sagolasın
Emeğine Sağlık Ablam,
Herzamanki Gbi Sade ve Hoş Çalışma Olmuş.
Kelebekler de Ayrı Bir Hava Katmış Hani Temaya
Güzel Paylaşımın Icin Tesekkurler
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Çok tesekür ederim richter sagolasın yüregıne saglık
Ben tesekür ederim Ersinim o güzel gönlüne saglık canımkardesım benım sagolasın ablasının aslanı
EmekLerinize sağLık yine çok güzeL çaLışmanız güzeL payLaşım için Çok TesekkürLer
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ
Ben tesekür ederim mavişcigim beyenı ve güzel yorumun için sagolasın canım yuregıne saglık
ELLERİNE,EMEKLERİNE SAĞLIK ABLACIĞIM GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ...PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]