You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Sunday, August 5th 2012, 10:30pm

Flatcast fcp radyo tema / Uzaklarda Arama .Türkleydi

BUDA 2 Ci TERCİHINIZ ARKADASLAR GÜZEL YAYINLAR DILERIM

Türkleydi has attached the following files:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

This post has been edited 2 times, last edit by "Türkleydi" (Aug 6th 2012, 12:54am)

• ".CANKIZ*." is female

Date of registration: Oct 15th 2011

• Send private message

2

Sunday, August 5th 2012, 10:37pm

Elinize emeğinize sağlık çok hoş görünüyor paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi :1alkis:
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

3

Sunday, August 5th 2012, 10:38pm

ELİNİZE EMEKLERİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER NEHİR :1alkis:
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

• "€fsunn" is female

Date of registration: Mar 30th 2007

• Send private message

4

Sunday, August 5th 2012, 10:52pm

her gün beni sasirtmayi basariyorsun harikaa bir calismaa canisi senle gurur duyorummm bilesinn
emegin vede paylasimin icin tsklerr :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" is female

Date of registration: Sep 16th 2010

• Send private message

5

Sunday, August 5th 2012, 11:07pm

Gerçekten çok güzel,değişik olmuş.Ellerinize sağlık..Bu emeğe benden beş :1alkis:
Paylaşan ve yılmayan yüreğe teşekkürler ^^

6

Sunday, August 5th 2012, 11:09pm

of offf offffki of dedirtdin ablaaaa bu ne hos bir tema olmus isil isil herseyinle mükemmel.....
paylasim icin tskler nehir ablamm

atilla_ky

Moderator

• "atilla_ky" is male

Date of registration: Dec 17th 2010

• Send private message

7

Monday, August 6th 2012, 12:28am

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım. tarzınızda yine güzel bir çalışma kutlarım :1alkis:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

8

Monday, August 6th 2012, 12:55am

Elinize emeğinize sağlık çok hoş görünüyor paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi :1alkis:

CANKIZIM Beyendigine sevındım canım çok tesekür ederim sagolasın :)
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

9

Monday, August 6th 2012, 12:56am

ELİNİZE EMEKLERİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER NEHİR :1alkis:

sagolasın leylacım yüregıne saglık çok tesekürler

10

Monday, August 6th 2012, 12:58am

her gün beni sasirtmayi basariyorsun harikaa bir calismaa canisi senle gurur duyorummm bilesinn
emegin vede paylasimin icin tsklerr :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:

O GÜZEL RUHUNDAN GÜZEL KALBINDEN DÖKÜLEN GÜZELLIKLERE GÖNÜLDOLUSU KOCAMAN TESEKÜRLERIMI YOLLUYORUM CAN YARIM BENIM SENI ÇOOOK SEVIYORUM EFSUNUMM
KIYMETLIMSIN ÇOK ÇOK DEGERIMSiiN BITANEM BENIM :)

11

Monday, August 6th 2012, 1:02am

Gerçekten çok güzel,değişik olmuş.Ellerinize sağlık..Bu emeğe benden beş :1alkis:
Paylaşan ve yılmayan yüreğe teşekkürler ^^

ÇOK ÇOK TESEKÜR EDERIM GÖNÜL HANIM GÜZEL YÜREGINE SAGLIK BEYENDIGINIZE COK SEVINDIM ARKADASIM SAGOLASIN ALLAH RAZI OLSUN SENDEN :)

12

Monday, August 6th 2012, 1:04am

of offf offffki of dedirtdin ablaaaa bu ne hos bir tema olmus isil isil herseyinle mükemmel.....
paylasim icin tskler nehir ablamm

BU TEMADAKI BIR COK SEYI SANA ,SANA BORCLUYUM NEHIRIM SANA TAAA BURDAN ORALARA KUCAK DOLUSU SEVGILERIMI VE TESEKÜRLERIMI YOLLUYORUM ABLACIM SEN HEP WAR OL
EMI KARAKEDIM BENIM :)

13

Monday, August 6th 2012, 1:06am

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım. tarzınızda yine güzel bir çalışma kutlarım :1alkis:

SAGOLASIN SAYGIYA LAYIK GÜZEL INSAN KADiM DOSTUM BENIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TESEKÜR EDERIM ATILLA KY :)

• "oguzhan01fm" is male

Date of registration: Jul 29th 2010

• 1059783
  • Send private message

14

Monday, August 6th 2012, 10:10am

Emeklerinize sağlık ....
Paylaşım adına teşekkürler...

15

Monday, August 6th 2012, 10:25am

Emeğine sağlık Nehir Abla harika olmuş paylaşımın için teşekkür ederim.
İkinci temanı çok beğendim :thumbup: :1alkis:

16

Monday, August 6th 2012, 10:52am

Emeklerinize sağlık ....
Paylaşım adına teşekkürler...

Yorum için tesekürler poyraz bey sagolun

17

Monday, August 6th 2012, 10:53am

Emeğine sağlık Nehir Abla harika olmuş paylaşımın için teşekkür ederim.
İkinci temanı çok beğendim :thumbup: :1alkis:

Çok tesekür ederim ASLImmmm sagolasın ablacım gönlüne saglık canım

€bru

Professional

• "€bru" is female

Date of registration: Oct 27th 2010

• 1439355
  • Send private message

18

Monday, August 6th 2012, 1:15pm

Nehir ablam senin kadar olmasada süper şeker bişi olmuş emeklerine paylaşan yüregine sevgilerimle dolu kokulu öpcükler^^
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]

BENSU

Master

• "BENSU" is female

Date of registration: Oct 6th 2011

• Send private message

19

Monday, August 6th 2012, 2:31pm

EMEĞİNE SAĞLIK ABLACIĞIM GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ...PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE... :thumbup:
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]

gizem06

Master

• "gizem06" is female

Date of registration: Aug 13th 2009

• Send private message

20

Monday, August 6th 2012, 2:56pm

emeginize saglık leydim harika bir calısma olmus paylasan yureginize tskler