Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
)))Sibelimben(((, ve Murat guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, insallah Allah herkese hayirli omur versin, ve sizler gibi guzel yurekli insanlarla bir arada olmayi nasip etsin banada, bu forumu ve insanlarini gercekten seviyorum, tekrardan hepinize cok tesekkur ederim canlar...
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
ßugun dogum gunu olan alla turkaa uyelerın dogun gununu kutlarım.Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, Yeni yaşın KUTLU OLSUN.
Giden BirGün Geri Dönmek isterse..
Bırakın Dönsün Ki Ne Kaybettiğini Görsün..
www.kocyazifm.com
Masum Masum Dogum Günün Kutlu olsun Nice Mutlu ve HUZURLU Senelere
..Iyiki Dogdun.. ..Iyiki Varsin..
In$allah her daim varliginla (beni) ve Seni seven Dostlarini Mutlu edersin
(her daim yaptigin gibi)
Seni tanidigim günden bu yana hemen hemen 1111 gün gecmi$ olmali
bunca zaman icinde bircok güzel gün tarti$malar gülücükler ayriliklar ve kat kat fazlasini sigdirdik
ama her daim orta yolu bulmayi becerdik ve varliginla beni Mutlu etmeyi her zaman ba$ardin
her daim Mutlu olman dilegi ile
Kendime "Yeni" 1 Ben Lazim
This post has been edited 2 times, last edit by "(Masum)" (Jun 26th 2010, 2:07am)
banane bende pastamı alır buraya gelirim şimdi üfle bakim şu mumları bi
iyiki doğdun nice nice yıllara sevdiklerinle birlikte uzun bir ömür dilerim canım..doğum günün kutlu olsun...
masum abla dogum günün kutlu olsun
yeni yasinda ins cok daha mutlu olursun sevdiklerinle beraber
ALLAH senden ve sevdiklerinden saglik ve mutlulugu esirgemesin
ALLAH ne MURADIN varsa versin
tanidigim en degerli insanlardan birisin,seni cok seviyoruz...
hep birlikte nice senelere ins...
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.
masum abla dogum günün kutlu olsun
yeni yasinda ins cok daha mutlu olursun sevdiklerinle beraber
ALLAH senden ve sevdiklerinden saglik ve mutlulugu esirgemesin
ALLAH ne MURADIN varsa versin
tanidigim en degerli insanlardan birisin,seni cok seviyoruz...
hep birlikte nice senelere ins...
+
sen benim hayatımda kazandığım en değerli dostumsun...yanımdaki birçok arkadaşımdan çok daha değerlisin...sen benim sırdağım,bebişim,canımsın...seni kimselere deişmem...değişilmeyecek birisin...o çocuklar kadar saf ve temiz kalbin hiç dert tasa görmeye inşallah...hep birlikte nice doğum günlerini kutlarız umarım bebişim...seni çok seviyorum....iyiki seni anan benim için doğurmuş birileride çatlasın