You are not logged in.

azadi2000

Beginner

• "azadi2000" started this thread

Date of registration: Jun 21st 2008

• Send private message

1

Thursday, July 3rd 2008, 12:06am

radyo girişleri hakkındadır

arkadaşlar bir süredir radyom var. bazı arkadaşlar geliyor bazıları gelemiyor. Önce antivirüsten falan zannetik. Yani active x i engelliyor diye düşündük. Ama öyle olmadığını anladık. Bir arkadaş söyledi flash playerden dedi. Yüklü olması lazım dedi. Bu doğrumudur???

2

Thursday, July 3rd 2008, 12:59am

azadi2000, radyoya giremiyen arkadaşlarında ekranda oluşan hatayı yazsınlarki sana yardımcı olunabilsin ezbere birşey diyemeyiz

yoksa herkez birşey yazar ne sen anlarsın nede burda onu okuyan kişi anlar

Zübeyde

Trainee

• "Zübeyde" is female

Date of registration: May 9th 2008

• Send private message

3

Thursday, July 3rd 2008, 1:26am

dünkü basligini bir sonuclasan --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=12063

sana yardim etmek isteyenlere cevap bile vermiyorsun, her gece ayni sorularimi sormayi düsünüyorsun?

azadi2000

Beginner

• Send private message

4

Thursday, July 3rd 2008, 1:29am

Quoted from ""beratcan""

azadi2000, radyoya giremiyen arkadaşlarında ekranda oluşan hatayı yazsınlarki sana yardımcı olunabilsin ezbere birşey diyemeyiz

yoksa herkez birşey yazar ne sen anlarsın nede burda onu okuyan kişi anlar

ekranda hata falan yok. Anlatayım. Radyoyu açıyorlar normal radyo paneli açılıyor. Ama ne müzik geliyor ne de yazıları okuyabiliyorlar. Yazıları göremiyorlar yani. Kanaldaki insanların nicklerini de göremiyorlar. Giriş yapamıyorlar çünkü giriş butonu aktif değil yani çalışmıyor. Bu arada guest açık olmasına rağmen guest olarak bile görünmüyorlar. sadece online kişi sayısında değişim oluyor o kadar. Bu arada başka radyolarda denedik aynı sorunla karşılaştık. Yani ben onları başka bir radyoya yönlendirdim acaba sorun bende mi diye ama aynı şey oldu. Bu arada bu bir kişi değil bir sürü kişi. Aynı sorunu yaşıyorlar. Onlardaki sorun ne acaba onu bir bilsek. Antivirüsü falan kaldırdık ama boş aynı şeyi yapıyor. Java, flash player gibi programlar falan mı lazım acaba. İlgisi varmı bunların...

5

Thursday, July 3rd 2008, 4:20am

azadi2000, eğer radyona geldiklerinde butonlara tıklayamıyorlarsa

birkere benimde başıma geldi hangi radyoya girersem giriyim hiç bir butona tıklayamıyordum sonra ses kartımı silip tekrar yükledim normale döndü birincisi bu ikincisi ise tebiki her pc de flash player java shock wave

olması gerekn programlardır zaten onlar olmasa bazı resimler i açma imkanımzı yok +bazı programlarda java desteği olmadan çalışmazlar mesela limewire gibi onlarında yüklü olması lazım mutlaka

Flash player
:burda:

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

java
http://www.java.com/tr/

azadi2000

Beginner

• Send private message

6

Thursday, July 3rd 2008, 10:08am

Quoted from ""beratcan""

azadi2000, eğer radyona geldiklerinde butonlara tıklayamıyorlarsa

birkere benimde başıma geldi hangi radyoya girersem giriyim hiç bir butona tıklayamıyordum sonra ses kartımı silip tekrar yükledim normale döndü birincisi bu ikincisi ise tebiki her pc de flash player java shock wave

olması gerekn programlardır zaten onlar olmasa bazı resimler i açma imkanımzı yok +bazı programlarda java desteği olmadan çalışmazlar mesela limewire gibi onlarında yüklü olması lazım mutlaka

Flash player

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

java
http://www.java.com/tr/

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim beratcan. Ses kartını bir daha yükleyelim. Saol...

Asuman

Trainee

• "Asuman" is female

Date of registration: Nov 16th 2007

• Send private message

7

Thursday, July 3rd 2008, 10:14am

azadi2000,

flatcast flash player veya java üzeri calismiyor, yani senin sorununnu cözümü bu degil,
zübeydeninde yazdigi gibi radyonun linkini vermezsen sana dogru bir bilgi veremeyiz:

azadi2000

Beginner

• Send private message

8

Thursday, July 3rd 2008, 10:36am

Quoted from ""Zübeyde""

dünkü basligini bir sonuclasan --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=12063

sana yardim etmek isteyenlere cevap bile vermiyorsun, her gece ayni sorularimi sormayi düsünüyorsun?

forumda yeni olduğum için yanlışlıkla konu açtım. Bunu uygun bir dille de söyleyebilirdin. Yine de ilgilendiğin için teşekkür ederim...

azadi2000

Beginner

• Send private message

9

Thursday, July 3rd 2008, 10:41am

Quoted from ""Asuman""

azadi2000,

flatcast flash player veya java üzeri calismiyor, yani senin sorununnu cözümü bu degil,
zübeydeninde yazdigi gibi radyonun linkini vermezsen sana dogru bir bilgi veremeyiz:

Asuman radyonun linkini versem siz girebilirsiniz. Ama gelemeyenler var onlar hakkında diyorum. Genellikle vistada oluyor bu sık sık... Forumda var aynı sorun ama çözüm yok. http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=49747&highlight=flatcast+ses#49747
Bu konuya bakarsan bende aynı sorunla karşı karşıyayım. Onu demek istiyorum...Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Ama bu sorunu çözer çözmez sizinle paylaşacağım...Tabi sizin de fikirlerinize ihtiyacım var...tekrar teşekkür ederim...

Asuman

Trainee

• "Asuman" is female

• Send private message

10

Thursday, July 3rd 2008, 10:58am

o dinleyici icin gecerli, sound kartinda bir hata olsa hic bir radyoda muzik dinliyemezsin..

verdigin bilgiler cok az!

yayini sen yaparkenmi sorun oluyor?
her dinliyicidemi ayni sorun?
Flatcstin hangi sürümü ile yayin yapiyorsun?
dinleyici olarakda girdiginde bir sorun varmi?
baska bir dj yayin yaptiginda sorun varmi?
hangi windows u kullaniyorsun?
hangi internet aracini kullaniyorsun?
kullandigin tema hatasiz oldugundan eminmisin?
orginal temalarla yayin yapmayi denedinmi?

azadi2000

Beginner

• Send private message

11

Thursday, July 3rd 2008, 11:10am

Quoted from ""Asuman""

o dinleyici icin gecerli, sound kartinda bir hata olsa hic bir radyoda muzik dinliyemezsin..

verdigin bilgiler cok az!

yayini sen yaparkenmi sorun oluyor?
her dinliyicidemi ayni sorun?
Flatcstin hangi sürümü ile yayin yapiyorsun?
dinleyici olarakda girdiginde bir sorun varmi?
baska bir dj yayin yaptiginda sorun varmi?
hangi windows u kullaniyorsun?
hangi internet aracini kullaniyorsun?
kullandigin tema hatasiz oldugundan eminmisin?
orginal temalarla yayin yapmayi denedinmi?

bende sorun yok. Dinleyicilerde sorun var. Ama bütün dinleyicilerde değil. Yani radyoya gelipte radyoyu dileyemeyenlerde var. Ama onlarda ses kartı falan kurulu biliyorum yani. Tema da da sorun yok. Denedim çünkü. F5 sürümünü kullanıyorum. windows xp sp2 kullanıyorum. Başka dj lerde de giremiyorlar. Gelemeyenlerin tamamında vista yüklü. Active x i yüklediler üstelik defalarca. Ses kartında problem yok. Ama sorun ne onu araştırıyorum. Radyoya geliyorlar herşey normal görünüyor. Ama panelde hiç yazı göremiyorlar. hiçkimsenin nickini göremiyorlar. Müzik yok. Ben onları görüyorum ama online kişi sayısında sadece. İşin enteresan kısmı ise toplam kişi sayısı, o problem yaşayan arkadaşlar çıkıncı düşüyor niyeyse. Mesela toplam 200 ise problem yaşayan kişi geldiği zaman 201 oluyor ama çıktığı zaman tekrar 200 oluyor. Enteresan değil mi.radyodaki hiçbir buton onlara çalışmıyor. giriş, ses, kalın, renk gibi yani.

Asuman

Trainee

• "Asuman" is female

• Send private message

12

Thursday, July 3rd 2008, 11:14am

Quoted

Yani radyoya gelipte radyoyu dileyemeyenlerde var.

kac kisi bunlar? 1, 2, 3, ....10?

anladigima göre radyoya giriyorlar, temanin arkaplanini görüyorlar fakat ne ses duyuyorlar, nede chate katilabiliyorlar?
dogrumu??

azadi2000

Beginner

• Send private message

13

Thursday, July 3rd 2008, 11:28am

bunlar 6-7 kişi kadar var. Ama aynı sorunu başka radyolarda da görmüştüm. Evet aynen öyle radyoya giriyorlar paneli falan görüyorlar. ses yok, chat yok, butonlar aktif değil. Sadece değişen bir şey var online kişi sayısı. Onlar radyodan çıktıktan sonra hem online kişi sayısı düşüyor ki normaldir hemde toplam kişi sayısı düşüyor ki anormaldir...

Asuman

Trainee

• "Asuman" is female

• Send private message

14

Thursday, July 3rd 2008, 11:38am

sorunu olan dinleyicilerine tekrar dinleyici pluginlerini yüklemesini önerrim.

F5 ile yayin yapiyorsan http://www.flatcast.info/objects/FlatViewerSetup501.exe

4.16 ile yayin yapiyorsan http://www.flatcast.info/objects/FlatViewerSetup41629.exe

4.15 ile yayin yapiyorsan http://www.flatcast.com/obj/FlatViewerSetup415.exe

yayindan ciksinlar, plugin (activeX) indirip uygulasinlar.

DJ_RÜZGAR

Intermediate

Date of registration: Sep 4th 2007

• Send private message

15

Thursday, July 3rd 2008, 11:51am

yanlız asuman bi konu gözden kaçmış galiba "toplam kişide düşüyor" diyo sorun acaib valla ben ilk defa duydum

azadi2000

Beginner

• Send private message

16

Thursday, July 3rd 2008, 11:56am

Quoted from ""DJ_RÜZGAR""

yanlız asuman bi konu gözden kaçmış galiba "toplam kişide düşüyor" diyo sorun acaib valla ben ilk defa duydum

evet işte o enteresan zaten. Active x denetimini de defalarca yüklediler sonuç yok.

DJ_RÜZGAR

Intermediate

Date of registration: Sep 4th 2007

• Send private message

17

Thursday, July 3rd 2008, 12:00pm

peki azadi bişey denermisin..ilk önce başka bir saglam tema kullanarak denesen ? bunu denedinizmi acaba çünki bu gibi sorunlar gnelde temadan oluyo mesela flatcastın orjınal temalarından biriyle deneyin..

18

Thursday, July 3rd 2008, 12:00pm

azadi2000,

önce hata nerden kaynaklandigini ögrenmen lazim,

bu sorunlu dinleyicileri ayni sürümü kullanan baska radyolara yönlendir!
eger baska radyolarda sorun yoksa ozaman ayni hesabdan ikinci bir radyo kur, ve htmlde sid numarasini degisdir.

Sütlac

Professional

• "Sütlac" is female

Date of registration: Jun 3rd 2008

• Send private message

19

Thursday, July 3rd 2008, 12:02pm

buna benzer sorun benim test radyomda olmustu, en az 20 kere kullanmisimdir test radyomu ama her girdigimde toplam sayisi degismiyor, sanirim flatcasttan kaynaklanan bir hata, bilgisayarinizdaki flatcasta ait herseyi silip yeniden yuklemenizi onerebilirim ve surekli update yapin butun surumleri

azadi2000

Beginner

• Send private message

20

Thursday, July 3rd 2008, 12:02pm

Quoted from ""DJ_RÜZGAR""

peki azadi bişey denermisin..ilk önce başka bir saglam tema kullanarak denesen ? bunu denedinizmi acaba çünki bu gibi sorunlar gnelde temadan oluyo mesela flatcastın orjınal temalarından biriyle deneyin..

evet onu denedim. aynı şeyi yaptı. Yani daha önce burdaki arkadaşlardan biri bana söylemişti temayı değiştir diye. Yaptım ama aynı şeyi yaptı maalesef...