Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
SeLam ArkadasLar.. Uzun Zamandir Tema PayLasamiyorum Cunku Kendi dj arkadasLarima Yetistiremiyom ve IsLerimden doLayi... Burdaki bir cok arkadasimiz qibi ProfosyoneL OLmasada Bende Kendim Ramazan Icin uyqun qorduqum Bir tema PayLasmak Istedim.. Umarim Beqenirsiniz TesekkurLer
www.10dansonra.biz
This post has been edited 2 times, last edit by "мαѕυм" (Jul 24th 2012, 5:20pm)
Çok güzel ramazana yakışır sade,kullanışlı bir çalışma olmuş.
Yalnız o yüce kitabımız yukarda olabilirmiydi acaba diye düşündüm ama bu dizaynda bende üstte yer bulamadım
Ellerinize sağlık,emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle,devamını bekliyoruz
emek verilerek yapılan her şeyde mis kokar der annem
hoş çalışma olmuş tugi yüreğine sağlık tesekkürler...
yazdıklarınızıda yazılmamış sayıyorum çünki çalışmanızın önplanda olması gerekiyor bana göre...
Tesekkur Ederim AsikardeLen... Bende Zaten Baska Birsey ön pLana ciksin Istemedim yanLis anLasiLma oLmus oLabiLir Ozur DiLerim..
Çok güzel ramazana yakışır sade,kullanışlı bir çalışma olmuş.
Yalnız o yüce kitabımız yukarda olabilirmiydi acaba diye düşündüm ama bu dizaynda bende üstte yer bulamadım
Ellerinize sağlık,emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle,devamını bekliyoruz
Tesekkur Ederim TurkEce/GnL Buyuk RadyoLarda Chat aLani Genis oLsun Diye GeneLde tercihLer bu sekiLde oLuyor.. Kitabi bende istemezdim asaqiya yerLestirmek bir acidan hakLida oLabiLirsiniz ama ben chatin uzerine qeLmesin diye dikkat ettim.. Zaten diqer turLude baska yere oLmadi Tesekkur ederim YorumLariniz ve qorusLeriniz ve quzeL DiLekLeriniz Icin..