Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
dj sevgiii yazabilirmisinniz cok tesekkürlerr
4Mevsim
Sevgi isim isteginizi yerine getirmistim
istek gif
şu dikey olan renkli giflerden ALiYE veya dj aliye olarak rica edebilirmiyim şimdiden tşkrler..emeklerinize saglık
teşekkürler
ellerinize saglik tşkrler ederim. iyi çalışmalarr.
mahcubum...
utanıyorum ama tekrar istesem dikeylerden düz renk olarak olurmu. temaya yakışmadı bu rengarenkler.
sllmmm
merhabaaa arkadaşım ben SEVGİ OLARAK hareketli
kırmızı beyaz kahve tonlarında dj yazısı istiyorum mümkünsee şimdididen cokkk cok tesekkür ederimm emeginize yüreginize saglıkk
This post has been edited 1 times, last edit by "xlaila" (Jul 16th 2012, 10:53pm)
slmmmm
sultan olarak kırmızı beyaz kahve pembe tonunda dj yazısıı cokk cokk sagolunnnn ellerinize saglıkk
dj yazısı isteği
Slm ben -DJ DORUK- yazısı istiyorum mümkünse acil olursa sevinirim şimdiden tşk ediyorum.Şekilli olursa sevinirim
selamun aleyküm
dj nazlıgül ve güle sevdalı hareketli yazı istiyorum mümkünse simdiden tesekkür ederim
Epey zahmetler verdim
alakanıza çok tşrkler.....
Sultan Diye Dj Yazisii Yazabilirmisiniz Kirmizi Beyaz Pembe Kahve Tonlarinda Cok Tesekür Ederim
This post has been edited 1 times, last edit by "Melye" (Jul 24th 2012, 10:20am) with the following reason: alıntılar kaldırıldı...
cokkkk mersiii cokgüzell emeginize saglıkkkkkkk
.((((((((( selamun aleyküm
bizim istegimiz kaynadı arada yine saglık olsun hayırlı ramazanlar dilerim
This post has been edited 1 times, last edit by "atilla_ky" (Jul 24th 2012, 3:50am)
merhabaaaaa bana elif olarakkdeişik şekillerde ve renkler dj yazısı yazabilirmisinniz
merhaba dj eliff yazmanız mümkünmü acaba şimdidenn cok tesekür ederim deişik renlerde olursa sevinirim
This post has been edited 1 times, last edit by "xlaila" (Jul 24th 2012, 8:18pm)