Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
[b] Çagatay güzel kardesım benım senın bu çalısmalarını gercekten hayranıyım çok farklı ve degışik imrenılen çalısmaların var sana ne yazsam inan gözüme az geliyor
bana ders ver dıyom onuda yapmıyon askolsun yanı şaka degil hakıkakaten ögrenmek istiyorum bu teknikleri
çok bilmedigim detaylar var shop konusunda inanki
maşallahh subhanallah diyorum helal olsun kardesım emek veren ellerın herzaman öpülür bas tacı olarak saygıya layıksın bu konuda TEBRIK EDIYORUM SENI
Paylasıma sundugun bızlerle paylastıgın için ayrıca çok tesekürler
Dipnot: şimdi cıkarken gözüme takıldı imzanda şu yazıyor TAKTIR EDILIYORSAN ÖNEMLI DEGIL, ??????? TAKLIT EDILIYORSAN BASARMISSIN DIYORSUN Şahsen bu sözü kabul etmıyorum ben
Neden mi ??? Ne yani taktir etmeyelimmi seni bu güzel çalısmalarını ben kopyacı degılım mesela
senın basardıgını sanaa kanıtlamak mı gerekıyor yada senın çalısmalarınımı kopilicem aslaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve aslaaaaa bana çok ters en büyük saygısızlıktır emek veren o insana karsı
banaane karısmam degıstır o imza yazısını degilse bir daha tögbe yorum yazmam küserim hemde sana bak onagöre [/b]
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
This post has been edited 1 times, last edit by "Türkleydi" (Jul 6th 2012, 11:35pm)