Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Radyoya Girişdeki Hata ( resimli )
radyoyu açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor , explorerda da mozillada da denedim defalarcza ama açamadım.
sorun nedir ?
nasıl düzeltebilirim ?
arkadas baska bırı yayında oldugu ıcın boyle hata verıyor yoksa hata vermezz
resimden gördügüme göre vista kullaniyorsun,
new-fm, de yazdigi gibi baska bir flatcast radyosu aciksa kapat,
dinleyici veya yayinci farketmez.
fakat hicbir radyo acikdegilse bunu http://www.flatcast.info/objects/FlatProducerSetup502.exe uygula, vistala sorunu olan f5 kullanicilari icin
yayında kimse yok ??
aynısını dün akşamda yaptı giriş yapamadım uzun süre
ve bu işletim sistemi XP - XP2
dilSizoglu, önce bütün explorer/firefox pencerelerini kapat Sonra tekrar ac ve yayin almayi dene, fakat flatcaSt anaSayfaSindan yani hic bir radyo SiteSini/SayfaSini acmadan yayina girmeyi dene
kiSa bir Süre öncede olSa baSka bir yayinda dinleyici veya yayinci olduySan bu Sorun cikabilir, ayrica Tamirhane'de anlatilan eSki Sürümleri Silmeyide dene ve yeniden Produceri yükle, Sorun kalkacaktir
dilsizoglu, arkadaslar gerekeni soylemisler zaten, internete baglandigin arac ne olursa olsun, onu kapattiginda kesinlikle baglanacaksin radyoya istediginde, en azindan PC yi yeniden baslat yine acilir radyo, bir sekilde hata yapiyor olmalisin, tavsiyem her yayin almadan once yeniden baslat PC yi...