Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Bü temayi dün yaparken gerçekden cani gönülden inanmiştim türü geçeçeğimize,biraz aceleden yaptim ki o gün akşamakadar radyoda bu tema küllanildi üğür getirsin diye ve gerçekden üğür oldu helal olsun size TÜRKLERİN AYAKSESLERİ harikasiniz,sira geldi almanlara onlarda türklerin büyüklüğünü görecek, yine o gün bü tema bizim üğürümüz olacak maç saat ine kadar desteğimiz onlarla olacak,hani derlerya biz inandik sizde inanin gerçekden inanmiştim maçi alacağimiza ve aldik hadi türklerin ayaksesleri sizde inanin diyorum ve kupayi alinda gelin....
ben dün kalbden gidiyordum sanetdim, ama cok harrikaydi gercekden bide bir su almanlari yensek bayram yaapicam.. paylasim icin cok tskler güzel tema olmus.... insallah yüzümüzü devam güldürürler ... allah yardimcilari olsun milli takimimizin
yaslı bir alman teyze gelmişti bugün arabasına hem alman hem türk bayragı asmış. ama dükkanda almanya almanya diye tezaurat yapıyordu,hem cok tatlıydı hemde misafir o yüzden sadece gülümsedim ama amaaaa, icimden bastıramadım kelimeler geciyorlu :p aynen söyle yüüürüüüüüüüüü anca gidersin ALLAHIN almanı ) tabi ben bize yakısır bi misafir perverlikle ve esnaflıkla sadece gülümsedim. milli takımıza basarılar diliyorum.
COK ISTEDIK COK INANDIK OLMADI BUNADA SUKUR TURKIYE GUZEL BIR YERDE TURKIYEYI VE BIZIM FUTBOLUMUZU BASIT GORENLERE EN AZINDAN ISTERSEK NELER YAPABILECEGIMIZI BIRAZ OLSUN GOSTERDIK TURK HALKI BU SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYOR EMEGINE YUREGINE SAGLIK