Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
anlamlı sözler
1-Bir seyim yok herseyim sende var
2-DüŞüNmeDeN KoNuSmaNıN CeZaSı KoNuSTuKtaN SoNra DüŞüNmeYe MaHkuMduR
3- 'Kibir kin tutma, kimseye haset etme, elinin ermediği yere el uzatma sözünün geçmeyeceği yere söz söyleme.
4-Eline, beline, diline sahip ol
İnsan ÖzLerken Nefes ALmaz BiLiyormusun. . Sadece Yutkunur..
Belki aradığını bulamamış olabilirsin bende; ama unutma ki, bende bulduğunu bulamayacaksın hiçkimsede.
ben seveni, sevildigimi bilirim gerisi teferruat,
kiskancllik olmasa zaten sevgiden süphe et
Birini seviyorsan söyleme, göster.. Çünkü sevmek, bir kelime değil
bir yüklemdir.. Onu söz değil, hareket ifade eder..
- Friedrich Nietzsche
Biriniz bir kaç yıldız taksın gökyüzüne,
Biriniz çay hazırlasın,
Biriniz akşam olsun.
İçinizde atların öldüğü müzik susunca,
Biriniz çocukluğuna sarılıp kuyuya insin.
Biriniz onun uzattığı şiiri okusun,
Ağlamak gerekiyorsa biriniz ağlasın.
Biriniz akşam olsun yeniden.
Biriniz yağmuru dansa kaldırsın...
Mevlana İdris Zengin
<SPANtype":3}'">Sevmeyi de beceremiyorum veda etmeyi de ... Öğrendim ki sözde olmuyor aşk ... Ağlamasını da bileceksin gülmesini de, sevmesini de gitmesini de ... Şimdi açsam yüreğimi koysam önüne gözyaşlarının anlatamadığını anlatır mı sessizce ... Ya da kaçsam uzaklaşsam çaresizce ... Sona erer mi yüreğimde ki yangın, diner mi öfkem !! Anladım ki aşk uğruna ölmek değil uğruna ölebileceğinden vazgeçmekmiş ... "Seni Seviyorum" demek gerçekten "Hoşçakal" demekmiş...
Sevginin kazanılması için en önemli koşul kişinin kendi narsizmini yenmesidir...
[Erich Fromm]
This post has been edited 1 times, last edit by "тE'D¡ρ" (Jun 12th 2012, 2:02am)